Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Запрошуємо на 12 Київський Міжнародний автосалон SIA'2004!
Автор: Станислав Власенко      Дата: 20.05.2004 09:08


     З 25 до 30 травня у Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" компанія "АВТОЕКСПО" проводить найбільшу найграндіознішу виставку України - 12 Київський Міжнародний автосалон SIA'2004.
     
     Автосалон SIA - це, без перебільшень, подія № 1 для автомобільного світу нашої держави. У той же час Київське Мотор Шоу має і високий почесний міжнародний статус - SIA уже вкотре внесений до офіційного календаря провідних автосалонів світу Всесвітньої організації виробників автомобілів ОІСА, куди щорічно потрапляють лише два десятки найбільших автомобільних виставок з усього світу. Зайвим підтвердженням високого міжнародного статусу стане приїзд до Києва на автосалон SIA Генерального секретаря ОІСА - пана Іва Ван дер Страатена.
     
     Авторитет автосалону підтверджується і його реальними масштабами. Цьогорічний SIA - це справжнє автомобільне містечко, яке займає всю експозиційну площу найбільшого виставкового центру країни - 11 павільйонів та практично усі придатні для цього відкриті майданчики.
     
     Разом зі збільшеннями загального об'єму експозицій збільшилась кількість і суто автомобільних павільйонів. Найновіші моделі найкращих автомобільних марок демонструватимуться у 7 павільйонах, що перевищує показник минулого року. Такі автомобільні бренди як BMW, Volkswagen, ВАЗ забрали під свої експозиції по цілому павільйону.
     
     Загалом же автомобільна експозиція SIA включатиме в себе такі відомі марки "легковиків", як BMW, CADILLAC, CHEVROLET, CITROEN, HYUNDAI, KIA, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, PEUGEOT, RENAULT, SAMSUNG, SEAT, SKODA, SSANG YONG, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLKSWAGEN, ВАЗ, ГАЗ, ІЖ; вантажівок IVECO, MAN, RENAULT, SCANIA, АвтоКРАЗ, КАМАЗ, МАЗ-MAN, УРАЛ; автобусів MAN, NEOMAN, OTOKAR, SCANIA, БАЗ, БОГДАН, ЛАЗ, ПАЗ та багато інших.
     
     Досить значними за обсягами будуть і національні експозиції Польщі та Туреччини - реальну силу дрібносерійного виробництва у цих країнах знають практично в усьому світі, тому така активність сусідніх нам держав на нашому автосалоні не випадкова, адже у першу чергу це стосується виробництва запасних частин до автомобілів.
     
     Поряд з тим, автосалон SIA представляє грандіозну за своїми об'ємами і максимально можливу за своїм представництвом експозицію автосервісу. На столичному Мотор Шоу звично представляють свої можливості усі бренди автомобільного сервісу, які взагалі представлені на українському ринку. Тут можна буде зустріти будь-яку групу товарів та усі види автосервісу, які взагалі присутні в Україні.
     
     Цього року SIA, як і завжди, буде насичений автомобільними новинками, надзвичайно цікавими тест-драйвами, автомобільними прем'єрами, випробуваннями автомобілів, автозмаганнями, виступами "зірок" естради тощо. Очікується низка концепт-карів від провідних автовиробників.
     
     Покликання кожного автосалону - презентувати нові автомобілі для місцевого ринку. На цьогорічному SIA очікується велика кількість національних та європейських автопрем'єр. Так, зокрема
     BMW покаже кабріолет 6-ої серії, "морську сімку" Individual та позашляховик X3;
     CADILLAC - понадпотужний позашляховик Escalade;
     CHEVROLET - гігантський мінівен Express (Explover);
     CITROEN продемонструє публіці "сімейне" авто C3 X-TR, нові Berlingo XTR, Xsara Picasso HDi 110 та уже знаменитий С2;
     HYUNDAI виставить позашляховик Tucson;
     КІА - бензинові та дизельні новинки Cerato і Picanto;
     MAZDA - спортивний RX-8 та маленьку атлетичну "трійку";
     MITSUBISHI - оновлений заслужено популярний Colt, перспективний мінівен Grandis та спортивний Lancer Evolution VIII;
     NISSAN - солідний та ефектний Pickup;
     PEUGEOT обіцяє привабити автолюбителів купе-кабріолетом 307 СС та одним з найперспективніших автомобілів року - Peugeot 407;
     RENAULT - знайомим Megane II, який предстане в різних кузовних виконаннях, у т.ч. як купе-кабріолет;
     SKODA покаже Octavia нового покоління;
     SEAT - новинку Altea;
     SSANGYONG - оригінальний позашляховик Rexton;
     SUZUKI - також позашляховик Grand Vitara XL-7 та оригінальний мотоцикл GSX-R750;
     VOLKSWAGEN, від якого на наших автосалонах звично чекають чогось неймовірного, покаже свіжу "п'ятірку" Golf, подовжений представницький Phaeton Long та міське авто Caddy New;
     ВАЗ нарешті зважився показати на українському Мотор Шоу свою "Калину";
     ГАЗ покаже рестайлінгову "Волгу"-31105 та міський вантажний автомобіль "Валдай";
     УАЗ - динамічного "мисливця" під назвою Hunter та комфортабельний позашляховик Simbir.
     
     І це ще далеко не повний перелік прем'єр та загалом цікавих машин, що будуть демонструватися на SIA'2004. Чимало прем'єр передбачається також і серед експозицій вантажних автомобілів, автобусів, мотоциклів, водної техніки.
     
     Але однією з найпомітніших "родзинок" цьогорічного автосалону можна вважати дві нові виставки "АвтоЕксклюзив" та "Україна Бот Експо", а також спеціальну експозицію "Байк Шоу".
     
     Виставка "АвтоЕксклюзив" - захід, унікальний за своїм задумом, який не має аналогів в нашій державі. Це - перша професійна виставка, суть якої полягає в об'єднанні класики та сучасності, традицій та авангарду, техніки та мистецтва. Експозиція "АвтоЕксклюзиву" збере старовинні, колекційні, класичні, екзотичні автомобілі та кращі зразки автотюнінгу.
     
     Експозиція автошедеврів завжди була невід'ємною частиною автосалону SIA від самого початку його існування. Так само і тюнингових авто було немало представлено на стендах різних компаній-учасниць. Але раніше ексклюзивні машини демонструвалися розрізнено, вони не були сконцентровані в одному місці. Однак цього року організатори вирішили, по-перше, зібрати і показати ці автомобілі разом, а по-друге, зробити цю експозицію максимально насиченою та змістовною, аби вона відображала досягнення, досвід та потенціал цього напрямку.
     
     Також вперше у статусі самостійної виставки виступить і експозиція, що представляє яхти, катери, човни, гідроцикли та іншу техніку для спорту та відпочинку на воді. Спеціальна експозиція "Україна Бот Експо" у 2002-2003 році успішно розвивалася в межах автосалону SIA, а цього року вона пройде в розгорненому форматі як окрема виставка. Експозиція буде значно масштабніша, більш видовищна та насичена.
     
     Третя виставкова прем'єра - спеціалізована експозиція "Байк Шоу", присвячена вело- та мототехніці, а також різновидам засобів пересування на їх основі. Ідея розвивати в межах автосалону цей напрямок народилася на хвилі нинішнього масового захоплення велосипедами, мотоциклами та невпинно зростаючою роллю цих та інших засобів у розвитку активного відпочинку в Україні. Організатори переконані, що цей експозиційний напрямок автосалону не тільки матиме свого відвідувача, а розвиватиметься прискореними темпами. Зокрема і тому, що для експозиції вело-та мототехніки навряд чи можна придумати кращий контекст, краще місце, аніж автосалон SIA.
     
     Оскільки автосалон щорічно збирає близько півмільйона відвідувачів, цього року організатори автосалону SIA продовжили час роботи автосалону. У перші три дні - 25-27 травня - автосалон працюватиме до 19.00. Останні три дні роботи автосалону - 28-30 травня, які включають в себе і вихідні дні, - експозиції будуть відкриті для відвідування до 20.00.
     
     Іще один приємний сюрприз для відвідувачів - на 12 Київському Міжнародному автосалоні SIA'2004 проходитиме акція "Придбай щасливий вхідний квиток - стань власником новенького авто". Так що для декого із відвідувачів SIA процес споглядання найкращих у світі автомобілів може стати щасливим перевтіленням у автовласника. Цього року хтось із відвідувачів пересяде або за кермо головного призу автосалону - автомобіля Hyundai Sonata - або автомобіля ВАЗ-2107 від корпорації "АИС".
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1780 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1054
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика