Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Главное чудо - то, что мы живем. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Конференція «Атомна енергетика: 30 років після Чорнобиля»
Автор: Сергей Любченко      Дата: 16.05.2016 15:42


     Конференція «Атомна енергетика: 30 років після Чорнобиля»
     20 травня 2016 року ДП «НАЕК «Енергоатом» за організаційної підтримки Асоціації «Український ядерний форум» провело міжнародну конференцію «Атомна енергетика: 30 років після Чорнобиля».
     До участі у роботі цього представницького заходу організатори конференції запросили представників компаній і підприємств енергетичної галузі, громадських організацій, наукового та експертного середовища, засобів масової інформації. В якості доповідачів на конференції виступили представники органів державної влади України та провідних світових компаній атомно-енергетичного комплексу.
     Під час широкої дискусії відбулося обговорення пливу Чорнобильської аварії на розвиток атомної галузі у світі: міжнародні конвенції щодо оперативного сповіщення та допомоги, ядерної безпеки, гарантій; еволюція підходів до безпеки, розвиток культури безпеки тощо. Учасники конференції проаналізували досвід Чорнобиля для атомної галузі. Йдеться про продовження роботи з ліквідації наслідків аварії на майданчику ЧАЕС, зняття з експлуатації енергоблоків ЧАЕС, поводження з РАВ. Інтерес у учасників заходу викликало обговорення наслідки аварії за межами майданчику ЧАЕС ( зона відчуження, медичні та екологічні аспекти аварії).Не менш важливе питання, винесене на обговорення - діяльність щодо підвищення безпеки українських АЕС, включаючи удосконалення нормативно-правової бази з ядерної та радіаційної безпеки та питання аварійного реагування.
      Сергій Любченко


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1738 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11501
  Цена: 10 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика