Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

V Форум України з питань конкуренції
Автор: Сергей Любченко      Дата: 16.05.2016 15:48


     
     
     V Форум України з питань конкуренції
     За сприяння Антимонопольного комітету України та Фонду розвитку конкуренції у столичному готелі "Президент" розпочав роботу V Форум України з питань конкуренції .
      Прем"єр-міністр України Арсеній Яценюк, появу якого очікували всі учасники авторитетного зібрання, у залі не з"явився. Від його імені зачитали звернення. Перед учасниками Форуму під час панельних дискусій виступили Голова Антимонопольного комітету України Юрій Терентьєв, народні депутати України, керівники органів центральної виконавчої влади, керівники провідних конкуренційних відомств Європи, США та інших країн, експерти Фонду розвитку конкуренції, представники міжнародних організацій, профільних асоціацій, бізнесу та громадськості.
     Учасники Форуму проаналізували стан виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом в частині положень про конкуренцію; Рекомендацій з покращення конкурентної політики та права України Організації економічного розвитку та співробітництва; Рекомендацій з покращення конкурентної політики та права України Конференції об"єднаних націй з торгівлі та розвитку .
     Крім того, на Форумі відбулося обговорення подальшого розвитку конкуренційно-антимонопольної політики та законодавства України, а також системи захисту економічної конкуренції в Україні, підвищення ефективності правозастосовної практики Комітету,вплив реформування конкуренційної політики і законодавства на розвиток товарних ринків та забезпечення прав та охоронюваних законом інтересів споживачів, адаптація господарської діяльності суб"єктів господарювання до змін в конкуренційних політиці і праві, комплаєнс-програми для бізнесу. Протягом другого дня роботи Форуму його учасники вивчатимуть "вузькі місця" реформування українського енергетичного сектору. В першу чергу йдеться про впровадження європейських стандартів у цій сфері економіки.
     Сергій Любченко, Сергій Комісаров


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1792 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11505
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика