Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Києві презентували прототип першого українського електромобіля
Автор: Open World      Дата: 17.05.2016 23:45
У НСК «Олімпійський» 16 травня журналістам був презентований діючий прототип першого українського електромобіля «Synchronous», який повністю розроблений та зібраний в нашій країні.

У Києві  презентували прототип першого українського електромобіля      – Ідея подібного електромобіля виникла в нас, коли ми були у Монако, – розповів СЕО компанії «Electric Marathon International» Андрій Білий. – Наша компанія займається організацією щорічного Електромобільного Марафону, що фінішує у Монте-Карло і проходить під патронатом Його Світлості Князя Монако Альберта ll – тому ми маємо багато ділових та особистих контактів з цією європейською країною. Саме Монако – місце, де органічно поєднуються традиції та сучасні технології – надихнуло нас на виготовлення ретро-футуристичного автомобіля.
     За задумом пана Білого, «Synchronous» покликаний стати ексклюзивним таксі або туристичним шатлом. Цій меті, крім іншого, слугує особливий дизайн електрокара, що нагадує старовинну карету. Окремою перевагою автомобіля може вважатись підвищений рівень комфорту: окрема кабіна для водія, великий комфортний салон, в якому можутьвільно розміститись шесеро людей на зручних пасажирських диванах.
     Особливу подяку Андрій Білий висловив партнерам, які допомагали в роботі над прототипом: Владиславу Карпецю (компанія SkyRye), Владиславу Родіну (E-Line), Сергію Вельчеву (Eko Factor), Сергію Ампілогову (Edelweiss, Баден-Баден), Мееліс Мерило (Аtlas Partnrs OY, Естонія).
     Українським електромобілем вже зацікавились представники європейських країн, які мають розвинену туристичну галузь – зокрема Монако.
     – Уряд Монако та особисто Його Світлість князь Альберт ll прикладають великих зусиль щодо збереження навколишнього середовища й розвитку екологічно чистих технологій, – прокоментував почесний консул Монако Юрій Тамм. – Тому нова модель електромобіля є доволі актуальною для цієї країни. Як і Князівство Монако, Synchronous має консервативне «обличчя» та сучасне, технологічно розвинене «серце».
     Пан Тамм нагадав, що саме у Монако, на 11-й щорічній конференції з питань екологічно чистого транспорту й поновлюваних джерел енергії відбулась перша презентація прототипу. Тоді український автомобіль викликав живий інтерес з боку європейської спільноти.
     Найближчим часом «Synchronous» буде презентовано в 23 містах десяти європейських країн протягом Електромобільного Марафону 2016 Львів – Монте-Карло.
     #OpenWorld
     


Автор: Open World прочтений: 1448 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11522
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика