Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Виставка
Автор: Сергей Любченко      Дата: 20.05.2016 19:14


     Дивовижний виставковий зал в самому центрі Києва, на вул . Рогнідинській, 3 відкрив я 5 - го травня завдяки мистецтвознавцю - експерту Наталії Бондаренко. Йдеться про " Київський будинок природи ", знайомий жителям столиці і її гостям своєю великою колекцією риб і рептилій . Але, виявляється, проводять тут і прекрасні художні виставки . Ось і сьогодні мені пощастило познайомитися на такій виставці ( а називається вона " Грані " ) з двома самобутніми київськими творцями. Олена Ісаченко за професією - біолог . І , в той же час , дуже цікавий художник , який з кожним роком набирає нову творчу висоту . Колега Олени по виставці - Володимир Мотуз - за професією архітектор . Він - справжній професіонал своєї справи , та й графік відмінний . Грані своїх талантів Олена і Володимир об'єднали на одному виставковому майданчику .
     І , як на мене , дуже добре у них це вийшло . Та й на думку мистецтвознавців ця виставка вдалася на славу . А все тому , що вона виходить за рамки традиційного порядку побудови концепції виставок живопису . Хочете дізнатися - в чому секрет успіху ? Тоді - від імені організаторів - ласкаво просимо в " Київський будинок природи " ! Відвідавши цю експозицію , Ви обов'язково повернетеся додому в піднесеному настрої ! А подробиці про відкриття виставки Володимира Мотуза і Олени Ісаченко " Грані " дивіться в програмі " Мистецька хвиля + " на каналі ukrvideotravel в Yuotube .
     
     https://www.youtube.com/watch?v=ppZsAuplccQ
     Сергій Любченко,Сергій Комісаров.
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1723 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11541
  Цена: 10 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика