Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДП «АНТОНОВ» бере участь у міжнародній виставці Farnborough-2016
Автор: Станислав Власенко      Дата: 12.07.2016 19:46


ДП «АНТОНОВ» бере участь у міжнародній виставці Farnborough-2016      7 липня 2016 р. багатоцільовий транспортний літак перелетів з Києва до Фарнборо, передмістя Лондона, де в період з 11 по 17 липня відбудеться міжнародний авіакосмічний салон. Ан-178 братиме участь у програмі демонстраційних польотів та приймати відвідувачів на статичній стоянці. Вперше для учасників виставки буде проведено автограф-сесію льотчиків-випробувачів ДП «АНТОНОВ», членів екіпажу Ан-178.
     Крім Ан-178, ДП «АНТОНОВ» представить інші сучасні програми в сегментах транспортних, регіональних пасажирських літаків та літаків спеціального призначення.
     При цьому, як зазначає Президент ДП «АНТОНОВ», голова делегації підприємства Олександр Коцюба, основною метою участі «АНТОНОВ» у виставці пошук нових партнерів та розвиток існуючої співпраці в рамках реалізації програми імпортозаміни.
     
     Ан-178 – багатоцільовий транспортний літак з максимальною вантажопідйомністю 18 т. Його унікальна особливість – можливість перевозити широкий спектр пакетованих вантажів (у контейнерах і на піддонах), включаючи морські контейнери 1С з поперечним перерізом 2.44х2.44 м. Це робить літак ефективним транспортним засобом для матеріально-технічного забезпечення і використання для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Втілюючи в собі кращі характеристики літаків «Антонов», Ан-178 може базуватися на різноманітних аеродромах, включаючи ґрунтові й високогірні.
     Експлуатанти з різних країн виказали зацікавленість у використанні варіантів Ан-178 як цивільного, так і військового призначення.


Автор: Станислав Власенко прочтений: 432 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11727
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика