Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Нафтогаз провів протиаварійні навчання «Шебелинка – 2016»
Автор: Станислав Власенко      Дата: 27.09.2016 00:28


      20-22 вересня на учбовому газовому полігоні у Харківський області успішно відбулись планові комплексні навчання підприємств групи Нафтогаз «Шебелинка – 2016». Навчання були присвячені відпрацюванню дій диспетчерських та аварійних служб ПАТ «Укргазвидобування» при виникненні відкритого фонтану на свердловинах. У спільних навчаннях брали участь спеціалісти газорятувальної служби САРС «ЛІКВО», газопромислового управління «Шебелинкагазвидобування», аварійно-рятувальної служби Шебелинського відділення з переробки газу, газового конденсату та нафти та представники ДСНС у Харківській області.
     Як зазначив перший заступник голови правління Нафтогазу Сергій Перелома, побудова системної роботи із промисловими ризиками є одним із пріоритетів реформування Нафтогазу та підприємств групи. В компанії та на її дочірніх підприємствах створюється система управління промисловими ризиками на всіх етапах – від діагностики та профілактики до ліквідації наслідків. Нафтогаз прагне відповідати найжорсткішим стандартам промислової безпеки, прийнятим в Євросоюзі. Відтак, компанія реалізує комплексну програму навчання персоналу групи для запобігання аварійним ситуаціям та координації дій на випадок їх виникнення.
     За посиланнями можна знайти фото- та відеоматеріали навчань.
     Довідково: На сьогодні рівень промислової безпеки на об’єктах української газової інфраструктури значно вищий, ніж на об’єктах ПАТ «Газпром». Наприклад, за останні 20 років показник частоти аварій для магістральних газопроводів України не перевищував позначку в 0,06 випадків/тис. км. Для порівняння: для російської ГТС, схожої на українську за терміном експлуатації та технологічними рішеннями, значення питомої частоти аварій сягало рівня 0,22 випадки/тис. км.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 379 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11836
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика