Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Кількість незаконних „врізок” у трубопроводиДК “Укргазвидобування” зменшилася
Автор: Станислав Власенко      Дата: 19.08.2004 08:54


     З початку серпня 2004 року інтенсивність розкрадання газового конденсату на об’єктах дочірньої компанії „Укргазвидобування”, що входить до складу НАК „Нафтогаз України”, істотно зменшилася. Це сталося внаслідок спільної скоординованої роботи Компанії та Міністерства внутрішніх справ України.
     
     У першій декаді серпня Міністерством внутрішніх справ на території Полтавської, Харківської та Сумської областей проведено спецоперацію „Октан” щодо боротьби з систематичними розкраданнями державного майна у нафтогазовій галузі. Протягом десяти днів було перевірено понад 1,5 тис. об’єктів, виявлено близько 150 злочинів та встановлено збитків на суму понад 6 млн. грн. На території трьох областей було викрито діяльність 12 злочинних угруповань, що на постійній основі здійснювали розкрадання газового конденсату з метою подальшої його переробки та перепродажу.
     
     Завдяки спільній роботі правоохоронців та працівників дочірнього охоронного підприємства „Нафтогазбезпека” було попереджено декілька великих злочинів. Зокрема, на початку серпня затримано бензовоз та трьох крадіїв газоконденсату в Харківській області, а також проведено низку спільних операцій щодо викриття злочинних угрупувань на Полтавщині. Загалом під час операції „Октан” було виявлено 15 „врізок” у конденсатопроводи. Інтенсивність появи нових незаконних під’єднань до трубопроводів Компанії під час проведення спецоперації суттєво зменшилася.
     
     ДК „Укргазвидобування” сподівається на те, що проведена з ініціативи Президента та Кабінету Міністрів України спецоперація правоохоронців стане прикладом та лише початком ефективної боротьби із злочинністю в нафтогазовому комплексі. В Компанії сподіваються, що подальша робота органів МВС в цій сфері набуде систематичного характеру. У свою чергу, ДК „Укргазвидобування” надаватиме максимальну допомогу правоохоронцям в їх боротьбі із крадіями державного майна.
     
     Довідка: У першому півріччі 2004 року було зафіксовано 516 правопорушень на об’єктах нафтогазового комплексу системи НАК „Нафтогаз України” (із них 290 несанкціонованих „врізок” в трубопроводи). В правоохоронні органи спрямовано 509 повідомлень, за якими порушено 203 кримінальні справи.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1530 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1193
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика