Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Культуру надо насаждать! Даже силой... Иначе нас всех ждет крах. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Нафтогаз України” ввів у експлуатацію газопровід до м. Білгород-Дністровський
Автор: Станислав Власенко      Дата: 02.09.2004 10:52


     26 серпня за участю Президента України Леоніда Кучми та Голови правління НАК “Нафтогаз України” Юрія Бойка відбулася урочиста церемонія введення в експлуатацію першої черги газопроводу-відводу до районного центру Білгород-Дністровський Одеської області.
     
     Рішення добудувати газопровід-відвід було прийнято Компанією на виконання доручення Президента України для розвитку газифікації регіону, розширення українського ринку газу та вирішення екологічних проблем. До сьогоднішнього дня населення використовувало для власних потреб скраплений газ, а опалення міста здійснювалося мазутом.
     
     До складу першої черги будівництва газопроводу-відводу увійшли трубопровід від ГРС “Овідіопіль” до м. Білгород-Дністровський діаметром 219 мм та робочим тиском 5,5 МПа, газорозподільна станція (ГРС) “Білгород-Дністровський” та будинок операторів. Загальна довжина новобуду склала 20,9 км, в тому числі по дну Дністровського лиману – 5,3 км.
     
     Вартість будівництва газопроводу та прилеглої до нього інфраструктури склала 52 млн. гривень Фінансування будівництва здійснено власними коштами Компанії.
     
     Газопровід-відвід до м. Білгород-Дністровський забезпечить природним газом не тільки саме місто, але й санітарно-курортну зону навколо нього. Введення об’єкта в експлуатацію дозволить газифікувати оселі, в яких проживають понад 80 тис. жителів регіону. Це суттєво підвищить привабливість місцевих курортів та сприятиме розвитку туристичної інфраструктури.
     
     Довідка: У поточному році “Нафтогаз України” збудував та ввів у експлуатацію газопроводи до сіл Несвоя та Балківці Новоселицького району Чернівецької області, Нова Слобода Сумської області, низки населених пунктів Дніпропетровської, Хмельницької та Тернопільської областей. Згідно рішення голови правління НАК “Нафтогаз України” Юрія Бойка, до завершення 2004 року буде здійснено будівництво газопроводів-відводів до сіл Українка, Бармашово, Зайчевське, Воровське, Комсомольське, Партизанське Миколаївської області.
     .
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1578 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1206
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика