Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Укргазвидобування” збільшує обсягивидобутку газу
Автор: Станислав Власенко      Дата: 16.09.2004 13:15


     За результатами 8 місяців поточного року дочірня компанія „Укргазвидобування” НАК „Нафтогаз України” збільшила обсяги видобутку природного газу. Фактичний приріст у порівнянні за аналогічним періодом минулого року склав 2,7%. З початку 2004 р. Компанія видобула близько 9,6 млрд. куб. м. блакитного палива.
     
     Видобуток зростав по всіх газопромислових управліннях ДК „Укргазвидобування”. Найвищі показники продемонструвало ГПУ „Шебелинкагазвидобування”, яке протягом 8 місяців спромоглося наростити обсяги видобутку на 6,5%, або на 261 млн. куб. м. газу. Позитивну динаміку виробництва продовжили „Полтавагазвидобування”, „Харківгазвидобування” та „Львівгазвидобування”.
     
     Збільшенню обсягів видобутку сприяла активізація бурових робіт Компанії. За означений період управління „Укрбургаз” здійснило бурову проходку близько 190 тис. метрів, що на 4,3% більше, ніж минулого року. Закінчено будівництво 51 свердловини, що на 11 свердловин більше запланованого. Очікуваний сумарний дебіт введених в експлуатацію свердловин перевищує 1 млн. куб. м. за добу.
     
     Поряд із нарощуванням газовидобутку Компанія покращує роботу всіх ланок вертикально-інтегрованої структури. Головним досягнення у переробці вуглеводнів є суттєве збільшення виробництва скрапленого газу до 115,5 тис. тон. Загальний приріст у виробництві цього виду палива склав 13,5%. Найкращі виробничі показники показало Яблунівське відділення переробки газу, яке збільшило виробництво скрапленого газу більш ніж на 65%.
     
     За січень-серпень поточного року ДК „Укргазвидобування” майже на 70% збільшило виробництво власної електроенергії. Це дозволяє підвищити рентабельність роботи підприємств Компанії. Зекономлені на електроенергії кошти „Укргазвидобування” освоює в межах нових виробничих проектів.
     
     „Аналіз наших виробничих показників протягом тривалого часу дає можливість говорити не просто про стабільність у роботі Компанії, а про стабільність у розвитку. Це я вважає нашим найбільшим досягненням”, - зазначив генеральний директор ДК „Укргазвидобування” Євген Бакулін.
     
     Довідка: У другому півріччі 2004 року ДК „Укргазвидобування” планує видобути не менше 7,2 млрд. куб. м. природного газу, 312 тис. тон газового конденсату та 45 тис. тон нафти. До кінця року „Укргазвидобування” має ввести в експлуатацію 85 нових свердловин. Загальний приріс запасів вуглеводнів у другій половині року має скласти 17,1 млн. тон умовного палива. Загальний обсяг видобутку газу у 2004 роки складе не менше 14,350 млрд. куб. м.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1799 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1220
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика