Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Міжнародному виставковому центрі в Києві відбувся II Міжнародний Водний Форум
Автор: Станислав Власенко      Дата: 24.09.2004 08:35


     Один з головних чинників життєдіяльності й розвитку будь-якої країни - наявність і стан водних ресурсів. На жаль, Україна посідає одне з останніх місць у Європі за рівнем їх запасів на душу населення (до 1000 мЗ). Тому питання розвідки, відтворення й охорони джерел водозабезпечення, розвитку систем доставки й збереження води мають надзвичайне значення для національної безпеки держави. Потреба системного розгляду та вирішення таких проблем обумовила організацію й проведення у Міжнародному виставковому центрі в листопаді минулого року першого Міжнародного форуму "АКВА Україна".
     Цього разу Форум присвячено широкому колу нагальних питань, пов'язаних з розвитком і вдосконаленням водного господарства України, серед яких - створення сучасних систем водопідготовки й водозабезпечення, очищення стічних вод різного походження та утилізація їх осаду, попередження й ліквідація надзвичайних ситуацій та екологічна безпека водних об'єктів та інші.
     Серед головних його заходів - виставка найсучасніших засобів і технологій водопідготовки, водопостачання й водовідведення, опріснення, консервації й бутилювання питної води та приладів контролю її якості; гідроспоруд, насосного й арматурного обладнання, засобів розвідки, інформаційних технологій забезпечення галузі та інше: свої здобутки представлять 170 учасників - провідних виробників відповідного обладнання й технологій, науково-дослідних установ й інших організацій з 15 країн світу.
     Не менш насиченими й актуальними є програми науково-практичних конференцій та семінарів, які організовано в рамках Форуму. Зокрема, велику увагу фахівців викликають теми, що були розглянуті на науково-практичних конференціях - "Водні ресурси України" (21.09), "Вода і здоров'я. Бутильована вода - якість та нормативно-правові аспекти" (23.09). Не меншу зацікавленість проявляють учені й практики водної галузі до конференцій "Водопідготовка та водовідведення в харчовій промисловості", "Нові технології, прилади та матеріали для водопостачання та очищення стічних вод" (21.09)та "Водопідготовка, водопостачання, та водовідведення" (22.09).
     Також на учасників очікували ряд цікавих презентацій й індивідуальних семінарів фірм -розробників різного обладнання для водогосподарської галузі, науково-дослідних установ, що представлять нові методи обробки, очищення й забезпечення належного санітарного стану водних ресурсів та інше.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1665 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1224
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика