Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Стартував автопробіг естафета пам’яті, присвячений 60-річчю визволенню України від фашистських загарбників.
Автор: Станислав Власенко      Дата: 11.10.2004 13:27


Стартував автопробіг естафета пам’яті, присвячений 60-річчю визволенню України від фашистських загарбників.      В складі автоколони 18 автомобілів. Зокрема 4 раритетних авто «Победа», ралійний автомобіль КАМАЗ, 3 спеціалізованих пересувних медичних діагностичних лабораторій.
     1 жовтня на центральній площі м. Керчі відбувся показ автотехніки та виступ членів спортивної команди «Держава». В церкви Іона Предтечі відслужений молебен в пам’ять загиблих у Великій Вітчизняній війні.
     На мітингу Всеукраинської естафети пам’яті відбулася передача капсул із землею з братських могил міст - героїв Росії та Білорусі. Трьом ветеранам Великої Вітчизняної війни були вручені ключі від автомобілів «Таврія», а п’яти відремонтовані квартири. Міській раді ветеранів м. Керчі передано 150 тонометрів. Ветерани поклали вінки до пам’ятника загиблим морякам. Після чого відбувся святковий концерт, який завершився салютом.
     Крім того, з 30 вересня до 1 жовтня в Керчі всі бажаючі могли пройти безкоштовне медичне обстеження: УЗД, кардіограма, флюрограма, мамографія, аналіз крові, огляд терапевта. За два дні було прийнято понад 1000 чоловік. Зроблено біля 600 експрес-аналізів, 300 УЗД. Переважно за допомогою зверталися люди похилого віку.
     2 жовтня учасники автопробігу єдиною колоною виїхали з Керчі до Севастополя. Перша зупинка була на 128 кілометрі траси Керч - Феодосія. В цьому місці за допомогою Всеукраїнського об’єднання «Держава» був відновлений пам’ятник загиблим воїнам, що визволяли Крим в період Великої Вітчизняної війні. Біля пам’ятника пройшов мітинг за участю ветеранів. Від Всеукраїнського об’єднання «Держава» ветеранам було передано 20 тонометрів.
     Наступним пунктом на маршруті був Білогорськ. Учасників автопробігу зустрічали хлібом-сіллю. Від імені Всеукраїнського об’єднання «Держава» музею бойової слави, що розташований в школі №2 м. Білогорська були передані магнітофон, відеокамера, устаткування, яке необхідне для функціонування музею.
     Колона, проїхав за день 280 кілометрів, прибула до м. Севастополя.
     3 жовтня в Севастополі біля вічного вогню учасникам естафети пам’яті була передана священна земля з міста – героя. В пам’ять загиблих моряків на воду були спущені вінки.
     Після чого відбулася презентація спортивних автомобілів та виступи членів спортивної команди Всеукраїнського Об’єднання «Держава». Вперше після початку автопробігу проходили виступи гонщиків ралійного автомобіля КАМАЗ.
     Севастопольська міська організація Всеукраїнського Об’єднання «Держава» взяла шефство над одною з військових частин Севастополя. В бібліотеки військових частин, що розташовані в Севастополі передається література.
     Севастопольській місцевій раді ветеранів війни та збройних сил була надана матеріальна допомога на суму в 100 тисяч гривен.
     Як завжди були розгорнуті пересувні діагностичні пункти, де мешканці Севастополя могли пройти медичне обстеження. Відмінністю було те, що в Севастополі приймали в основному інвалідів та ветеранів Великої вітчизняної війни. Всього за 2 дня було проведено 150 флюорографій, 44 Ультразвукових досліджень, 10 мамографій. Загалом, було прийнято 1500 чоловік.
     У другій половині дня відбувся концерт, який закінчився святковим салютом.
     4 жовтня спортивна частина колони зранку вирушила на Сімферополь. Медична група продовжувала обслуговувати людей до 14 годин. Опісля разом з раритетними автомобілями вирушили до Сімферополя.
     5 жовтня в Сімферополі в парку Побєди відбувся мітинг-реквієм, який був продовжений концертом дитячих колективів. На честь загиблих воїнів була відслужена панахида в храмі святих равноапостольних Константина і Єлєни. Закінчення панахиди (так звана літія) по воїнам и вождям на полі брані за віру і вітчизну життя своє поклавших була відслужена під час мітінгу-реквієму. Служив благочинный другого благочинніческого округу протоірей Вадим (Марінский) та 12 священиків с 3 храмів м. Сімферополя за благословенням мітрополита Сімферопольського і Кримського владики Лазаря.
     Після мітингу учасники естафети та ветерани поклали вінки до вічного вогню в Гагарінському парку. В церемонії взяв участь міський голова м. Сімферополя Єрмак Валерій Федорович.
     В 13 годин в приміщенні інформаційного центру IREX Pro Media відбулася прес-конференція за наслідками перебування членів естафети пам’яті в м. Сімферополі.
     З 9 годин ранку медична група вела прийом мешканців Сімферополя в селищі Молодіжне. Було прийнято 600 чоловік, 600 флюорографій, зроблено 450 аналізів крові. В польових умовах була проведена операція по видаленню інородного тіла з шиї хворого. Операцію провів учасник естафети пам’яті, лікар машини швидкої допомоги, яка йде в складі колони, Пащенко Олександр Олександрович.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1884 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1241
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика