Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Спостережна Рада ВАТ “Укртранснафта” визнала виконаним рішення Кабінету Міністрів України про забезпечення ефективного використання „Одеса-Броди”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 19.10.2004 19:43


     Відбулося засідання Спостережної Ради ВАТ «Укртранснафта». На засіданні були присутні 8 членів Спостережної Ради. Спостережна рада ВАТ “Укртранснафта” схвалила діяльність ВАТ „Укртранснафта” із забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 04.02.2004 р. №114 щодо виконання заходів із заповнення нафтопроводу „Одеса-Броди” технологічною нафтою та початку його комерційної експлуатації.
     
     У ході засідання члени Спостережної Ради ВАТ „Укртранснафта” наголосили на тому, що в результаті злагоджених дій всіх структурних підрозділів Компанії розпочалася планова ефективна робота нафтопроводу „Одеса-Броди”.
     
     
     Довідка: Нафтопровід „Одеса-Броди” було введено в експлуатацію 17 травня 2002 року; будівництво Морського нафтового терміналу „Південний” завершено 19 грудня 2001 року.
     З січня 2003 року „Укртранснафта” розпочала використання ділянки 0-52 км нафтопроводу „Одеса-Броди” для транспортування нафти через систему Придніпровських магістральних нафтопроводів на МНТ „Південний”.
     11 вересня 2004 року «Укртранснафта» завершила заповнення технологічною нафтою „Одеса-Броди”, яка поставлялася згідно підписаних контрактів з російсько-британською компанією „ТНК-BP”. Протягом 42 днів у нафтопровід було закачано 425 тис. тонн технологічної нафти.
     Перший танкер було завантажено нафтою на МНТ „Південний” 28-29 вересня 2004 року. У жовтні 2004 року на МНТ „Південний” очікується завантаження нафтою ще п’яти танкерів.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1878 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1270
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика