Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Kyiv DigiPhoto Show 2004 — НОВА ВИСТАВКА ЦИФРОВОЇ ФОТО- ТА ВІДЕОТЕХНІКИ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ ТА АМАТОРІВ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 05.11.2004 15:14


     4 листопада в виставковому центрі „КиївЕкспоПлаза” розпочала свою роботу перша міжнародна виставка цифрового фото-, відеообладнання та медіа-технологій Kyiv DigiPhoto Show 2004. Експозиція виставки демонструє споживче та напівпрофесійне фото- та відеообладнання, професійні цифрові фототехнології, цифрові медіа-технології, обладнання, матеріали та послуги для бізнесу фотодруку.
     В Kyiv DigiPhoto Show 2004 беруть участь 50 компаній з України, Нідерландів, Росії, США тощо, серед яких Canon North-East, CASIO EUROPE GmbH, EPSON, Kodak Ukraine, MTI, Olympus, Samsung Techwin Co., SONY Overseas SA, „ВЕГА Дистрибушн”, „Інтерфото”, „КонікаМінолта Україна”, „Норітсу”, „Ронд Україна”, „Юг-Контракт” та інші.
     На виставці представлено близько 90 торговельних марок, серед яких продукція відомих світових виробників: AGFA, Canon, Casio, Hama, Kodak, Konica-Minolta, Noritsu, Olympus, Panasonic, Samsung, Sony. Загальна площа Kyiv DigiPhoto Show 2004 сягає 1 400 м2.
     Виставку прикрашають три фотогалереї, де представлені роботи як професійних фотографів, так і аматорів. Серед учасників галереї аматорського фото відбудеться розіграш Призу глядацьких симпатій, де членами наймасовішого журі можуть стати всі відвідувачі виставки. Крім того, в гостях у виставки — галерея робіт китайських фотографів.
      Kyiv DigiPhoto Show 2004 супроводжує унікальна програма заходів. Професіонали — керівники та спеціалісти фотобізнесу — зможуть відвідати презентації та технічні семінари. Компанії „Євроіндекс” та „Юг-Контракт” проведуть конференцію „Стан та тенденції розвитку ринку цифрової фототехніки в Україні”, яка буде корисною та цікавою для керівників компаній, що працюють в цій сфері. Також пройдуть майстер-класи та конкурси для споживачів.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1843 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1303
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика