Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это право на информацию.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Мінагрополітики ініціювало проведення 9 регіональних семінарів з питань безпечності харчової продукції
Автор: Александр Михайленко      Дата: 21.03.2017 11:16


     У березні Міністерство аграрної політики та продовольства України разом з експертами та за підтримки Європейського союзу розпочало черговий етап семінарів з питань нового харчового законодавства України. Семінари відбуваються в рамках проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».
     «Минулорічна практика проведення в кожній області семінарів з питань безпечності харчових продуктів, в яких взяли участь понад 1500 фахівців, показала свою ефективність та високу затребуваність. Саме тому цього року ми продовжуємо ініціативу із ознайомлення зацікавлених представників харчової та переробної промисловості щодо законодавства та кращого досвіду у сфері якості та безпечності продукції», — прокоментувала Олена Ковальова, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України.
     Семінари відбуваються у форматі відкритого діалогу. Тобто, усі присутні мають можливість вільно спілкуватися з експертами і надавати пропозиції, які у подальшому будуть враховуватись у законотворчому процесі.
     На сьогодні, семінари вже відбулися у Харкові (для учасників з трьох областей: Харківська, Луганська, Донецька) і у Сумах (Сумська та Чернігівська області).
     Наступні заходи відбудуться:
     22.03.2017 у м. Дніпро (Дніпропетровська, Кіровоградська, Запорізька області);
     31.03.2017 у м. Полтава (Полтавська, Черкаська області);
     21.04.2017 у м. Київ (Київська , Житомирська області);
     Травень — Червень у м. Львів (Львівська, Волинська, Рівненська, Закарпатська області), м. Вінниця (Вінницька, Хмельницька області), м. Івано-Франківськ (Івано-Франківська, Тернопільська, Чернівецька області), і у м. Одеса (Одеська, Миколаївська, Херсонська області).
     За детальною інформацією щодо семінарів прохання звертатись до структурних підрозділів з питань агропромислового розвитку відповідних облдержадміністрацій.
     
     Довідково:
     Проект «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» є частиною Програми всеохоплюючої інституційної розбудови у сфері безпечності харчових продуктів в Україні. Основною метою його діяльності є сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.


Автор: Александр Михайленко прочтений: 77 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13330
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика