Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Швидкість доступу до інтернету на новій мережі Укртелекому в Дніпрі збільшилася в півтора рази
Автор: Александр Михайленко      Дата: 27.03.2017 14:10


     Нове обладнання вже встановлено в Шевченківському, Соборному і Центральному районах міста. До кінця першого півріччя буде встановлено 220 шаф і близько 70 тисяч абонентів переведено на оновлену мережу.
     
     Завдяки технічній модернізації мережі клієнти компанії отримують доступ до оновлених сервісів, серед яких цифрова телефонія та «Інтерактивне ТV». А також до нових послуг – доступу до інтернету за технологією VDSL на швидкості від 50 Мбіт/с. До того ж з'являється можливість проведення в квартиру або офіс оптичного кабелю, що забезпечує швидкість від 200 Мбіт/с до 1 Гбіт/с.
     
     У всіх абонентів швидкість доступу до мережі за технологією ADSL збільшиться. Більшість існуючих клієнтів інтернету користуються тарифними планами без обмеження швидкості, і їм буде запропоновано перейти на технологію VDSL. Користувачам архівних тарифних планів оператор запропонує користуватися новими послугами з високою швидкістю або збереження старих умов.
     
     Нагадаємо, що у 2016 році Укртелеком анонсував початок технічної модернізації в Дніпрі. Всього за 2,5 року в місті планується встановити 460 нових активних шаф, що замінять 45 застарілих АТС 60-90-х років минулого століття. Крім АТС, Укртелеком планує замінити мідні лінії на оптичні, що дозволить побудувати високошвидкісну оптичну мережу довжиною до 1000 км. Загальні інвестиції в модернізацію складають близько 400 млн грн, завдяки чому буде охоплено всі райони Дніпра.
     
     Модернізація дніпровської мережі проходить у межах наймасштабнішої програми технічної модернізації Укртелекому за всю його історію, що здійснюється за технічної підтримки Huawei і фінансової – від China Development Bank.
     
     Загальні інвестиції в модернізацію мережі до 2018 року складуть 250 млн доларів.
     
     За 2,5 року планується модернізувати мережу Укртелекому в 6 найбільших містах України: Києві, Запоріжжі, Харкові, Одесі, Дніпрі та Львові.


Автор: Александр Михайленко прочтений: 912 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13423
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика