Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Банківські сервіси ПУМБ тепер доступні в центрах обслуговування клієнтів Укртелекому
Автор: Сергей Грищук      Дата: 03.04.2017 18:22


     Під час пілотного проекту картки для виплати пенсії, споживчі кредити та кредитні картки банку ПУМБ можна оформити у 32 ЦОА Укртелекому. Усі вони розміщені у невеликих населених пунктах – наприклад, в Оріхові, Гуляйполі, Михайлівці Запорізької області, в Жидачеві, Бориславі, Мостиськах, Трускавці Львівської області, або в Дніпропетровській області – в Покрові, Магдалинівці тощо. Спочатку інформацію та консультацію про банківські продукти надають співробітники Укртелекому. А сам дебетний або кредитний продукт згодом оформить уже співробітник банку.
     
     «Ми бачимо попит на споживчі кредити серед мешканців невеликих населених пунктів, де немає відділень ПУМБ. У центрах обслуговування клієнтів Укртелекому ми пропонуємо наші флагманські кредитні продукти для масового ринку, зокрема, кредит готівкою «ВСЕЯСНО» і кредитну картку «ВСЕМОЖУ», а також пакет «Соціальний» для отримання пенсії та соцвиплати. За результатами пілоту ми плануємо розширювати покриття аж до всіх 512 центрів обслуговування абонентів «Укртелекому» у всіх регіонах країни», – зазначив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу.
     
     «Ця співпраця – новий етап розвитку нашої роздрібної мережі, зокрема підвищення її корисності для клієнтів. Ми вже раніше надавали свої приміщення в оренду різним компаніям, але тепер мова йде про більш тісну взаємодію, – розповідає Денис Захаренко, директор з розвитку масового сегменту Укртелекому.– Так, наші співробітники, які пройшли спеціальне навчання, самостійно здійснюють першу консультацію як щодо кредитних, так і щодо дебетних продуктів ПУМБ».
     
     Крім того, клієнт Укртелекому, який оформив один з продуктів банку ПУМБ, отримує можливість користуватися послугою телефонії на більш вигідних умовах.
     
     


Автор: Сергей Грищук прочтений: 966 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13486
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика