Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Мінагрополітики спільно з ЄС проводить черговий семінар з розвитку сільських територій
Автор: Сергей Грищук      Дата: 08.04.2017 00:21


     6–7 квітня в Одесі Мінагрополітики у рамках співробітництва з ЄС проводить черговий із серії дводенних навчально-практичних семінарів на тему «Державна політика в галузі розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні. Застосування європейських підходів до розвитку сільських територій в українському контексті. Вивчення та поширення кращих практик в Україні».
     Семінар проходить за участі заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, представників місцевої влади та експертів ЄС.
     «Мета семінару — практичне навчання сучасним європейським підходам до сільського розвитку з урахуванням українського контексту. Отриманий досвід має допомогти місцевій владі, територіальним громадам та підприємцям у розробці та впровадженні проектів з розвитку села. Це стосується як агрорекреаційних кластерів на базі сільськогосподарських кооперативів, так сприяння місцевим ініціативам та створення передумов для імплементації європейських практик сільського розвитку на місцях», — зазначила Олена Ковальова.
     У семінарі беруть участь керівники структурних підрозділів обласних та районних державних адміністрацій, представники територіальних громад, голови сільських та селищних рад, власники агросадиб, члени фермерських господарств та сільськогосподарських кооперативів, представники профільних громадських організацій Півдня України.
     З боку іноземних партнерів присутні пан Маркус Клінгер, керівник напрямку з питань сільського господарства, санітарних та фітосанітарних питань (Група підтримки України, Брюссель), Крістіан Бен Хелл, керівник сектору сільського господарства, Представництво ЄС в Україні, та пані Ганна Богданова, керівник програм співробітництва USAID.
     Цей семінар є заключним у серії навчально-практичних заходів, які відбувалися протягом березня-квітня у різних регіонах України.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 907 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13573
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика