Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

396 підприємств ТКЕ уклали договори з ДК “Газ України” на постачання природного газу
Автор: Станислав Власенко      Дата: 06.01.2005 12:30


     Станом на 29 грудня поточного року 396 (48%) підприємств теплокомуненерго з 829 уклали договори з ДК «Газ України» на постачання природного газу у першій декаді 2005 року. З урахуванням змін порядку оподаткування у зв’язку з прийняттям Державного бюджету на 2005 рік Компанія укладає договори на постачання природного газу на січень наступного року лише з тими підприємствам комунальної теплоенергетики, які не мають заборгованостей за газ, спожитий у грудні поточного року. Без укладання відповідних договорів з підприємствами ТКЕ ДК “Газ України” не має законних підстав для постачання їм природного газу.
     
     У грудні 2004 року підприємства ТКЕ оплатили 86% спожитих протягом місяця обсягів природного газу. Водночас рівень розрахунків окремих підприємств Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Харківської, Чернігівської областей є значно нижчим від середнього рівня (від 42% до 81%).
     
      Заборгованість підприємств ТКЕ за спожитий у грудні газ становить 24,747 млн. грн. Загальний борг підприємств комунальної теплоенергетики з початку поточного року збільшився до 350 млн. грн.
     
     ДК «Газ України» звертає увагу керівників підприємств ТКЕ на те, що низький рівень розрахунків значно ускладнює проходження зимового опалювального періоду 2005 року і не дає можливості укладати договори на постачання природного газу й підтвердити його ресурси підприємствам комунальної теплоенергетики у січні 2005 року. “Газ України” наголошує, що безперебійне газопостачання у повному обсязі можливе лише у випадку своєчасної оплати спожитого природного газу. У разі несплати за спожитий газ ДК “Газ України” практикуватиме відключення боржників від газопостачання.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1754 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1362
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика