Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Для іноземних учасників та гостей «Євробачення» буде діяти спрощений режим пропуску
Автор: Александр Михайленко      Дата: 15.04.2017 22:11


     Державна фіскальна служба України створить максимально сприятливі умови для проходження митних формальностей іноземними учасниками та гостями пісенного конкурсу «Євробачення-2017», яке у травні відбудеться у Києві. Про це заявив в.о. Голови ДФС Мирослав Продан під час відеоселектору в ДФС за участі представників Державної прикордонної служби України.
     
     «ДФС готова забезпечити максимально високий рівень обслуговування всіх іноземних представників, які приїдуть в нашу країну на Євробачення. Для них діятиме спрощений режим пропуску через митний кордон.Оформлення всіх матеріалів, продукції та технічного обладнання, необхідних для конкурсу, здійснюватиметься оперативно», — підкреслив Мирослав Продан.
     
     За його словами, для врегулювання організаційних питань оперативного пропуску іноземних учасників представники ДФС взяли участь у низці зустрічей з фахівцями інших міністерств та відомств, залучених до проведення конкурсу.
     
     Під час зустрічей було досягнуто домовленостей про оперативний обмін інформацією щодо строків оформлення товарів, пунктів пропуску через державний кордон України, через які вони переміщуватимуться, а також документів, на підставі яких такі товари будуть оформлюватися.
     
     «Керівники усіх митниць ДФС забезпечать належний рівень культури та порядку під час здійснення попуску іноземних учасників. До митних формальностей будуть залучені найбільш підготовлені та досвідчені фахівці. У разі необхідності наші фахівці готові оперативно вирішити проблемні питання, які можуть виникнути під час оформлення зазначених громадян, із суміжними службами», — зазначив Мирослав Продан.
     
     Під час селектору представники ДФС та Держприкордонслужби також обговорили напрями співпраці щодо організації пропуску громадян, товарів і транспортних засобів через державний кордон України. Особливо наголошувалося на необхідності створення комфортних умов та зменшенні часу здійснення контрольних формальностей у пунктах пропуску.
     
     Також розглядалися результати реалізації спільних проектів на окремих пунктах пропуску, стан розбудови інфраструктури пунктів міжнародного значення тощо.


Автор: Александр Михайленко прочтений: 948 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13628
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика