Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Запорізька облрада виділила 1 млн грн. на підтримку реформ рибної галузі
Автор: Сергей Грищук      Дата: 21.04.2017 14:24


     На 11 черговій сесії Запорізька обласна рада прийняла рішення виділити 1 млн грн. на підтримку реформування рибної галузі. Кошти буде направлено на зариблення водойм області в рамках Програми штучного розведення (відтворення) водних біоресурсів Запорізької області на 2017–2021 рр. Це найбільша сума, виділена в рамках Запорізького обласного бюджету, за останні 20 років. Також розглядається можливість виділення 500 тис грн. на закупівлю техніки для рибоохоронного патруля Запоріжчини.
     Розробка і подальше впровадження заходів в рамках даної програми є результатом співпраці територіального управління Держрибагентства у Запорізькій області (Запорізький рибоохоронний патруль) та Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької обласної державної адміністрації.
     «Підтримка місцевої влади дуже важлива для розвитку рибного господарства. Сподіваємось, співпраця із Запорізькою ОДА покаже гарні результати і цей досвід використають місцеві адміністрації і в інших регіонах України», — наголосив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.
     Наразі здійснюється підготовка тендерної документації для проведення процедури закупівлі рибопосадкового матеріалу у системі Prozorro на суму 1 млн. грн., а саме 800 тис. грн. — на Каховське водосховище та 200 тис. грн. — на Дніпровське водосховище.
     «Ми вдячні за підтримку та довіру. Кошти на зариблення дозволять відновити рибні запаси області. Фінансування придбання сучасної техніки допоможе патрулю якісно виконувати свої обов’язки з охорони водойм від браконьєрів», — прокоментував керівник Запорізького рибоохоронного патруля Дмитро Чайка.
     Протягом наступних 5 років зариблення аборигенними видами риб та заходи з біологічної меліорації фінансуватимуться з обласного бюджету. Також найближчим часом буде розглянуто питання дофінансування програми із зариблення до 3,5 млн. грн.
     Довідково:
     Реалізація програми штучного розведення (відтворення) водних біоресурсів на регіональному рівні дозволить вирішити ряд важливих завдань щодо збереження біологічного різноманіття іхтіофауни Запорізької області. Розвиток рибної галузі дасть нові робочі місця і сприятиме покращенню соціальної ситуації в регіоні.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 875 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13719
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика