Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Газ України” обмежить газопостачання АЕК “Київенерго” з 1 лютого
Автор: Станислав Власенко      Дата: 30.01.2005 19:59


     “Газ України” обмежуватиме постачання природного газу АЕК “Київенерго” до повного погашення заборгованості за спожитий природний газ. Заборгованість АЕК «Київенерго» за безоплатно спожитий газ у січні поточного року становить понад 58,3 млн. грн. Загальний борг АЕК «Київенерго» за спожитий у 2003-2004 рр. газ сягнув 72,1 млн. грн.
     
     З 1 по 24 січня поточного року столична енергокомпанія спожила більше 300 млн. куб. м. природного газу на суму понад 80,2 млн. грн. При цьому оплачено було лише 27,2% його вартості. Середній рівень розрахунків підприємств ТКЕ по Україні складає 45%.
     
     АЕК “Київенерго” протягом тривалого часу є найбільшим боржником ДК “Газ України” за спожитий природний газ серед усіх споживачів в Україні. Хронічного характеру набули порушення «Київенерго» договірних зобов’язань, що знаходить своє вираження у складанні енергетиками додаткових графіків погашення боргів, що згодом також постійно порушуються. Несплачені згідно цих графіків борги «Київенерго» за 2004 рік становлять більше 13,7 млн. грн.
     
      У зв’язку з існуючою заборгованістю, у разі несплати 100% вартості спожитого протягом 2004-2005 рр. природного газу, відповідно до чинного порядку газопостачання, ДК «Газ України» зобов’язала АЕК «Київенерго» самостійно припинити з 29 січня поточного року споживання цього виду енергоносія та перейти на інші види палива. У разі недотримання цих вимог, ДК «Газ України» надала відповідне доручення газотранспортним організаціям щодо відключення АЕК «Київенерго» від газопостачання з 1 лютого поточного року.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2066 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1379
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика