Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Будинок фермера підірвали гранатою Ф-1 - відомі ймовірні замовники теракту
Автор: Костюк      Дата: 03.05.2017 14:53


     Напередодні, 2 травня, у вікно будинку фермера з с. Преображенка, Чаплинського району, Херсонської області Миколи Мартиновця кинули бойову гранату Ф-1. За словами фермера, вибух пролунав о 4:15 ранку, коли він із дружиною вже спали.
     
     «Бандити розбили каменем вікно та жбурнули всередину хати гранату Ф-1. Від потужного вибуху здригнувся весь будинок, повилітали віконні шибки, двері та стіни пошкодило осколками, а все майно, що знаходилось всередині кімнати, знищено», - розповів журналістам Микола Микитович.
     
     На щастя, фермер із дружиною спали в іншій кімнаті, а в тій, що була знищена вибухом, Микола Микитович працював за комп’ютером пізно увечері. Напевно, бандити думали, що саме в цьому приміщенні й буде знаходитись Мартиновець.
     
     За словами фермера, замовники вибуху добре відомі як самому фермеру, так і правоохоронним органам. Це – місцеві земельні рейдери Сергій Назарчук і Валентин Сидоренко з ТОВ «Украгросолід Інтернешнл». Організатором вибуху, на думку фермера, ймовірно виступив їх поплічник, голова Преображенської сільської ради Володимир Артюшенко, відомий своїми зв’язками у кримінальному світі, і від якого Мартиновець раніше отримував численні погрози розправи. Крім них у фермера немає ворогів, і його фізичне знищення відкрило б рейдерам шлях до захоплення земель, що їх обробляє за договорами оренди господарство Мартиновця – СПрАТ ім. Кірова.
     
     Як розповів адвокат фермера, вже рік тривають спроби вищеназваних рейдерів захопити землю Миколи Микитовича - вони знищували його посіви отрутохімікатами, підробляли документи і договори розірвання оренди на свою користь, підкупляли і залякували людей, але захопити чужу власність їм поки що не вдалося.
     
     Фермер неодноразово звертався із заявами до вищого керівництва поліції і прокуратури, навіть до президента України Петра Порошенка, попереджав про можливі наслідки, але належної реакції правоохоронців досі не було. Фермер впевнений, що місцева поліція і прокуратура працюють у змові із бандитами, а обласне керівництво їх покриває.
     
     Докладніше про тиск рейдерів: http://n-v.com.ua/u-poroshenka-zapitali-yak-fermeru-zaxistitis-vid-banditiv-yakshho-tix-pokrivaye-vlada-vidkrite-zvernennya/
     
     І от бандити, відчувши свою повну безкарність, вдалися до крайніх мір – замах на вбивство.
     
     Зранку на місце злочину з’їхалось поліцейське керівництво з області. Були начальник слідчого відділу поліції області Микола Вербицький та його заступник Михайло Зайцев. Також місце теракту детально оглянули експерти-підривники, які й встановили, що за пристрій було застосовано бандитами.
     
     Правоохоронці пообіцяли розібратись і покарати винних, але віри їм немає, бо злочини проти Мартиновця скоюються чи не кожен день, а реакції на них немає.
     
     Якщо на цей раз все знову спустять на гальмах, якщо від правоохоронців Херсонської області не буде невідкладних рішучих дій по затриманню організаторів та виконавців теракту, це означатиме, що поліція і прокуратура остаточно стали підрозділом земельної мафії Херсонщини.
     
     Тим часом, зранку, 3 травня, техніка ймовірних замовників замаху на Мартиновця знову виїхала на поля фермера та продовжує знищувати його посіви на очах у поліції та селян.
     
     Відео-звернення Миколи Мартиновця:
     https://www.youtube.com/watch?v=Uy0Z7ms70VE&feature=youtu.be
     


Автор: Костюк прочтений: 429 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13834
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика