Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

PepsiCo представляє в Україні нову Pepsi з максимумом смаку і мінімумом калорій
Автор: Александр Михайленко      Дата: 04.05.2017 18:51


     На початку травня 2017 року компанія PepsiCo представила на українському ринку новий продукт з лінійки Pepsi, що має максимум смаку і мінімум калорій. Напій дозволяє шанувальникам насолоджуватись повноцінним безкомпромісним смаком, не турбуючись через калорійність.
     Нова Pepsi в чорній банці, як і класична освіжаюча Pepsi в синій банці та легка Pepsi Light у сріблястій, має насичений смак, що так подобається мільйонам людей. Своє широке портфоліо смачних прохолоджуючих напоїв компанія PepsiCo постійно оновлює більш здоровими пропозиціями, оскільки йде назустріч споживачам, що піклуються про себе та своє самопочуття.
     «Pepsi пропонує людям те, чого вони прагнуть. Тож і тепер відповідно до їхніх уподобань подарувала новий напій, що має максимальний смак, але містить мінімум калорій. Це закономірна еволюція продукту, — коментує Жанна Стрельникова, маркетинг-менеджер категорії газованих напоїв компанії PepsiCo. — Напою не потрібен цукор і калорії для повноцінного насиченого смаку».
     Pepsi з максимальним смаком і мінімумом калорій продається у чорних металевих банках ємністю 0,33 л та у ПЕТ-пляшках з чорною етикеткою ємністю 0,5 л, 1 л та 2 л.
     
     Продукти компанії PepsiCo із задоволенням споживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах світу. У 2016 році обсяг продажів PepsiCo склав близько 63 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, яке містить продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker і Tropicana. Компанія випускає широкий асортимент смачних і корисних продуктів харчування й напоїв, включаючи 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують мільярд доларів.
     Діяльність PepsiCo базується на принципі «Відповідально до мети» — фундаментальній переконаності компанії, що її успіх нерозривно пов’язаний зі сталістю навколишнього світу. Ми вважаємо, що постійне вдосконалення наших продуктів, відповідальне ставлення до захисту планети й розширення прав та можливостей людей в усьому світі дозволяє PepsiCo залишатися успішною глобальною компанією, яка створює довгострокову цінність для суспільства і своїх акціонерів.
     
     PepsiCo в Україні, один із лідерів українського ринку продуктів харчування й напоїв, представлена компаніями «Сандора» й «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія є одним із найбільших гравців на ринку соків і сокової продукції, а також займає міцні позиції на ринку молочної продукції. PepsiCo в Україні пропонує споживачам широке портфоліо соків і сокової продукції («Сандора», «Садочок», «Сандорик» й інших брендів), газованих напоїв (Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea), мінеральної води («Ессентукі» і «Аква Мінералі»), снеків (чіпси Lay’s і сухарики ХрусTeam), молочної продукції («Чудо», «Слов’яночка», «Машенька», «Смачненько», «Ромол» та інших) й дитячого харчування («Агуша»).
     


Автор: Александр Михайленко прочтений: 929 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13861
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика