Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Як якісний Інтернет підвищить прибутковість вашого бізнесу?
Автор: Олег Баль      Дата: 06.06.2017 13:32


Як якісний Інтернет підвищить прибутковість вашого бізнесу?      Інтернет — це основа сучасного бізнесу. 96% українських компаній так чи інакше використовують інтернет для своєї справи. При цьому інтернет потрібен абсолютно у всіх сферах бізнесу.
     
     Звичайно, для онлайн-магазинів інтернет — це альфа і омега. Проте на роботу працівників звичайних офісів він теж неабияк впливає.
     
     Спеціалісти порталу https://ipnet.ua/uk/ сьогодні розкажуть, чи впливає якість інтернету на прибутковість бізнесу.
     
     1. Клієнти чекати не будуть
     
     Сьогодні обдзвін клієнтів ведеться переважно за допомогою IP-телефонії, що використовує інтернет. А тепер уявіть, що через невеличкий збій підключення у 200 операторів одночасно зриваються телефонні дзвінки із покупцями. А якщо інтернет пропаде навіть на 10-15 хвилин, то ці клієнти підуть до конкурентів, а компанія отримає величезні збитки.
     
     Стабільне підключення — це надважливо для компанії, яка працює з клієнтами. Покупці чекати не будуть, адже в інтернеті вони можуть знайти десятки і сотні альтернативних варіантів.
     
     2. Бережіть нерви співробітників
     
     В обідню перерву кожен має право перекусити та трохи відпочити від роботи. Більшість співробітників поринають у смартфони, щоб подивитися серію свого улюбленого серіалу чи смішні відео на YouTube. А якщо інтернет буде надто повільним, то перепочити не вдасться, що позначиться на результативності роботи.
     
     І навпаки, колега, який гарно відпочив та зарядився позитивом в обідню перерву візьметься за роботу з новими силами та зможе виконати набагато більше завдань. А найголовніше — виконати їх якісно, а не "на відчепись".
     
     3. Ну чому так довго?!
     
     Цей пункт актуальний для співробітників, які працюють зі значним об’ємом інтернет-документів, сайтів чи сторінок. Адже будь-яка робота із великою кількістю даних через повільне підключення до мережі може перетворитися на пекло. Щоб відкрити нову сторінку у браузері, потрібно почекати 5 секунд. А що, якщо таких сторінок 300? Тоді не варто й дивуватися щодо низької продуктивності роботи.
     
     Тому швидкий інтернет — це must have навіть для невеликого офісу.
     
     4. Безпека — основа прибутку
     
     Інтернет-провайдер має забезпечити абсолютну безпеку підключення. Для будь-якої компанії, що працює із внутрішніми документами, — це надважливо. Адже втрата чи "злив" конфіденційної інформації може стати причиною розірвання контрактів або навіть судових позовів.
     
     Безпечний інтернет збереже усі документи, дані банківських рахунків та паролі. Проте не варто забувати і про захист комп’ютерів від вірусів та злому.
     
     Як не крути, але спроба зекономити на інтернеті може вилитися у серйозні проблеми бізнесу. Проте все можна вирішити лише одним дзвінком до провайдера, який підключить якісний безлімітний інтернет. Обирайте надійне підключення та отримуйте максимум від бізнесу.
     
     


Автор: Олег Баль прочтений: 941 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 14276
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика