Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Дніпропетровською митницею ДФС через «єдине вікно» оформлено понад 10 тис. декларацій
Автор: Олег Баль      Дата: 21.06.2017 21:43


     Дніпропетровська митниця ДФС повідомляє, що з 1 серпня 2016 року на митній території України працює електронна система обміну даними між органами доходів і зборів, іншими державними органами та підприємствами «єдине вікно», яка спрощує процедури митного та інших видів контролю, а також сприяє усуненню можливостей для корупції.
     У січні — травні 2017 року з використанням порядку інформаційного обміну за принципом «єдиного вікна» на Дніпропетровській митниці ДФС оформлено понад 10 тис. митних декларацій, на підставі електронних заявок, поданих підприємствами для проведення видів державного контролю, а це приблизно 22% від загальної кількості митних декларацій, оформлених за 5 місяців поточного року.
     За період з 01.01.2017 по 24.05.2017 Дніпропетровська митниця ДФС посідає вагоме місце за кількістю митних оформлень товарів за принципом «єдиного вікна», а саме: збільшення обсягів загальної кількості оформлених митних декларацій від 0,4% до 22%.
     На теперішній час на адміністративній території Дніпропетровської області (у зоні діяльності Дніпропетровської митниці ДФС), функціонують 16 місць митного оформлення. Із них 13 місць митного оформлення визначені та, відповідно, обладнані для роботи із застосуванням принципу «єдиного вікна».
     З метою оптимізації та прискорення експортно-імпортних операцій, створення сприятливих умов для розвитку зовнішньоекономічної діяльності Дніпропетровська митниця ДФС запрошує всіх суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності здійснювати митне оформлення товарів за принципом «єдиного вікна».


Автор: Олег Баль прочтений: 946 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 14521
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика