Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Культуру надо насаждать! Даже силой... Иначе нас всех ждет крах. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Важливі події рибної галузі за тиждень
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 08.07.2017 22:05


     В період з 30 червня по 7 липня 2017 року в рибній галузі відбулись затримання порушників на Одещині, Чернігівщині, Миколаївщині. Розпочато подачу документів до Волинського рибоохоронного патруля. Крім того, підведено підсумки нерестової заборони-2017 на вилов риби та завершено зариблення Дніпровським осетровим заводом пониззя Дніпра. Триває встановлення обставин загибелі риби на Житомирщині та розслідування щодо можливих порушень з боку Миколаївського рибоохоронного патруля.
     
     Держрибагентство підвело підсумки нерестової заборони на вилов риби. За три місяці, з 1 квітня по 30 червня, рибоохоронні патрулі в різних регіонах України провели 4088 рейди, було виявлено 7446 порушень. Вилучено 41,2 тис кг водних біоресурсів та 11823 штуки заборонених знарядь лову, затримано 183 транспортних засоби.
     
     2 липня до Управління Державного агентства рибного господарства у Житомирській області надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про загибель риби на р.Гуйва в межах с.Ліщин Житомирської області. Візуальним оглядом річки Гуйва було встановлено, що вода забруднена невідомою речовиною та мала неприємний запах. Житомирським рибоохоронним патрулем відібрані зразки загиблої риби, які було направлено до Житомирської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини. Очікуються висновки щодо причин загибелі.
     
     3 липня 2017 року Чернігівський рибоохоронний патруль спільно з громадянськими інспекторами затримали мешканця м.Чернігова, який здійснював лов риби із застосуванням електроструму — електровудкою «Samus-725». Повідомлення про браконьєрство на річці Десна в р-ні с.Вознесенськенадійшло від небайдужих рибалок-любителів. Завдяки оперативності рибоохоронного патруля, порушник не встиг нанести істотної шкоди рибному господарству. Збитки становлять 3 400 грн.
     
     З липня стратегічно важливе підприємство рибної галузі Дніпровський осетровий виробничо-експериментальний завод імені С. Т. Артющика завершило випуск малька стерляді в пониззя Дніпра. У порівнянні з минулим роком, в 2017 році план по зарибленню перевиконано на 30%.
     
     5 липня 2017 року під час проведення рейду Одеським рибоохоронним патрулем спільно з охороною АРК «Придунайська нива» було виявлено три порушення правил рибальства. Громадяни займались незаконним виловом 9 сітками. Збитки склали 24 тис грн. Крім того, рибоохоронні патрульні виявили безгосподарське майно: 15 шт. моносітокта 55 кг карася. Складено відповідний акт.
     
     7 липня рибоохоронні патрульні виявили порушення на Одещині. На березі озера Ялпуг патрульні спільно з працівниками прикордонної служби виявили громадянина, що здійснював вилов за допомогою 20 моно сіток, довжиною по 75 метрів. Збитки становлять 19 397 грн. Складено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП.
     
     Триває запуст рибоохоронний патрулів в регіонах. Так, на Волині розпочався прийом документів. До управління шукають 15 рибоохоронних патрульних, а також заступника начальника відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль». Документи приймають до 14 липня включно.


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 942 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 14720
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика