Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Обсяг видобутку солі збільшився на 31%
Автор: Сергей Грищук      Дата: 12.07.2017 22:29


     За підсумками перших шести місяців 2017 року державне солевидобувне підприємство «Артемсіль», що належить до сфери управління Мінагрополітики, виробило 780 тисяч тонн солі, перевиконавши план на 16,8%. Також за 6 місяців 2017 року обсяг видобутку на 31% вище, ніж в 2016 році.
     За перше півріччя року було відвантажено 391 тис. тонн продукції до європейських країн, що у п’ять разів більше, ніж за аналогічний період 2016 року. Істотно зріс експорт в Угорщину, Польщу, Румунію, Словаччину. Крім того, збільшилися відвантаження і на внутрішній ринок.
     За вказаний період підприємство більш ніж у 3 рази збільшило випуск солі меленої без пакування, яке відвантажується насипом. Виробництво цього виду продукції склало 552,6 тисячі тонн або 70% від загального обсягу видобутку. Крім того, зріс випуск харчової солі, затареної в мішки.
     Разом з тим, у зв’язку зі зміною кон’юнктури ринку, на деякі види продукції попит знизився. В результаті цього, скоротився випуск фасованої та йодованої солі, солебрикетів та соляних блоків.
     Нагадаємо, у 2017 році ДП «Артемсіль» розпочне випуск харчової солі, очищеної шляхом фотосепараціі. На першому етапі новий продукт буде спрямовано на експорт — в основному до країн Східної Європи. У планах підприємства продовжити технічне переоснащення рудників і перейти до випуску очищеної солі на всіх виробничих лініях.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 873 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 14772
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика