Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Нідерланди нададуть Україні нові агротехнології, а Україна активізує експорт продовольства в цю країну
Автор: Сергей Грищук      Дата: 22.07.2017 11:52


     20 липня 2017 року в Києві було створено Нідерландсько-українську ділову раду. Основним завданням організації стане активізація українського експорту в Нідерланди, а також збільшення поставок нідерландських агротехнологій в Україні.
     Актуальність створення Ради пов’язана з важливістю Нідерландів як інвестора та торгового партнера України. Ця країна посідає друге місце за інвестиціями в нашу країну: в період з 2012 року обсяг нідерландських інвестицій склав 5,6 млрд. дол.
     Нідерландсько-українська ділова рада створена з ініціативи Торгово-промислової палати України (ТППУ) та Олексія Павленка, який обіймав пост міністра аграрної політики і продовольства України в 2014–2016 рр.
     В Україні працює 350 голландських компаній (понад 50% — в сфері АПК) і ще 150 зі спільним нідерландсько-українським капіталом. З 2016 року український експорт до Нідерландів склав близько 1 млрд. дол., в той час як нідерландський імпорт в Україну досяг 548 млн. дол.
     «Нідерланди вже постачають та зацікавлені в збільшенні поставок в Україну сучасних аграрних технологічних рішень — в тваринництві, зрошенні, сільгосптехніці. Що зовсім не дивно, адже за рівнем продуктивності та інтенсивності сільського господарства ця країна посідає перші позиції в світових рейтингах», — підкреслив у ході установчого засідання ради Олексій Павленко.
     За словами віце-президента УСПП, координатора Центру підтримки експорту Дениса Краснікова, Нідерланди зацікавлені в експортних поставках українських продуктів харчування. Зокрема, Центр підтримки експорту при УСПП вже допомагає українським виробникам продуктів харчування потрапити на полиці голландських підрозділів мереж супермаркетів Jumbo і Spar з якими налагоджений ефективний партнерський діалог. Крім того, Центр виступає організатором підготовки українського стенду на виставці «World of Private Label 2018» International Trade Show компанії PLMA. Виставка PLMA «World of Private Label» відбудеться в експоцентрі RAI в Амстердамі в травні 2018 року та представить продукцію більш 2,5 тис. компаній-експонентів. На ній будуть представлені заморожені та охолоджені продукти харчування, сухі продукти та напої, а також нехарчові товари, включаючи косметику, побутову та кухонну техніку.
     У нідерландську частину Нідерландсько-української ділової ради увійшли учасники 15 бізнес-асоціацій, що представляють 1,5 тис. нідерландських компаній. В українській частині представлені представники українського бізнесу, ТППУ, УСПП. Головою української частини Ради обрано Олексія Павленко.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 826 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 14933
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика