Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Väderstad вступає в стратегічне партнерство з John Deere
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 25.07.2017 22:56


     З метою поглиблення співпраці із клієнтами і збільшення рівня присутності в Україні, Väderstad вступає у регіональне партнерство із дилерською мережею John Deere. Партнерство означає, що продукти Väderstad і John Deere постачаються через єдину дилерську мережу. Так само співпраця буде побудована і на території Російської Федерації (РФ).
     
     Україна і РФ є важливими ринками для Väderstad. Сьогодні у сільськогосподарському виробництві обох країн задіяно більше 4000 машин.
     
     З метою збільшення присутності і доступності наших продуктів для сільськогосподарських виробників України ми оголошуємо про партнерство Väderstad і John Deere. За умовами угоди ділери John Deere в Україні отримують ексклюзивне право на продаж продуктів Väderstad кінцевим споживачам в зоні територіальної відповідальності.
     
     «Це партнерство дозволить Väderstad посилити позиції і присутність на ринку. Наші клієнти лише виграють від роботи із розвиненою мережею сервісу і підтримки із боку високопрофесійних і досвідчених дилерів», заявив Матіас Ховнерт, директор Väderstad з продажу і маркетингу.
     
     Для забезпечення додаткової підтримки існуючих і майбутніх клієнтів в умовах росту продажів, дочірня компанія Väderstad в Україні, ТОВ Ведерстад продовжить і надалі свою важливу діяльність в галузі продажу машин, сервісу і постачанні запасних частин для гарантованого задоволення кінцевих споживачів — аграріїв.
     
     Важливо відмітити, що мова йде про угоду про дистрибуцію між Väderstad і John Deere на українському і російському ринках. Väderstad є приватною сімейною компанією і не має намірів ані продавати, ані об’єднувати бізнес.
     
     John Deere має чудову репутацію глобального постачальника сільськогосподарської техніки високої якості і завдяки цьому є прийнятним партнером для Väderstad.
     
     «Високоякісні машини для сівби і обробітку ґрунту Väderstad і трактори, та інші машини John Deere, відмінно пасують одне одному і це партнерство підсилить обидва бренди на регіональному ринку», відмічає Маттіас Ховнерт з боку Väderstad
     
     «Таке партнерство дозволить ділерам John Deere пропонувати клієнтам в Україні і РФ більш повну лінійку причіпного обладнання. Дилери отримають доступ до широкої гами машин John Deere, а також до зернових і просапних сівалок і культиваторів Väderstad», відмітив Кристоф Віггер, віце-президент John Deere з продажу і маркетингу по Регіону 2.
     
     Партнерство між Väderstad і John Deere в Україні і РФ офіційно розпочинається з 25 липня 2017 року.
     
     


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 943 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 14991
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика