Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

«САН ІнБев Україна» представляє Hoegaarden Radler Kiwi&Mint
Автор: Сергей Грищук      Дата: 12.08.2017 14:27


«САН ІнБев Україна» представляє Hoegaarden Radler Kiwi&Mint      Компанія «САН ІнБев Україна» повідомляє про вихід на ринок новинки — радлера Hoegaarden Radler Kiwi & Mint. Цей продукт є поповненням успішної лінійки бренда, що включає Hoegaarden Radler Agrum зі смаком грейпфруту та Hoegaarden Radler Lemon & Lime зі смаком лимону і лайму.
     
     Новинка вдало поєднує фірмову солодкість білого пшеничного пива з соком ківі та свіжістю м’яти, тому ідеально підійде для того, щоб освіжитися у літній спекотний день.
     
     «Сьогодні категорія радлерів — тобто пива з додаванням фруктових соків — надзвичайно динамічно розвивається і у всьому світі, і в Україні, — говорить Катерина Зражевська, маркетинг-менеджер брендів преміального сегмента компанії «САН ІнБев Україна». — Цього разу ми представляємо абсолютно новий для категорії радлерів смак екзотичного ківі, а свіжість м’яти робить Hoegaarden Radler Kiwi & Mint прекрасним вибором, щоб втамувати спрагу».
     
     Hoegaarden Radler Kiwi & Mint выпускается в стеклянной бутылке объемом 250 мл и появится на полках украинских магазинов в августе.
     Hoegaarden Radler Kiwi & Mint випускається у скляній пляшці об’ємом 250 мл і з`явиться на полицях українських магазинів у серпні.
     
     ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten; а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO. У 2016 році частка українського ринку ПАТ «САН ІнБев Україна» склала 30,0% у натуральному вираженні.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 653 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15165
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика