Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Nestlé покращує економічний та екологічний рівень власного виробництва в Україні
Автор: Сергей Грищук      Дата: 30.08.2017 10:14


     Оновлено виробничу котельню фабрики «Торчин», що дозволить зменшити споживання природного газу на 10%. Оновлення входить до плану Nestlé з імплементації сучасних енергозберігаючих технологій на виробничих майданчиках в Україні.
     Як міжнародна компанія, що поставила перед собою мету покращувати життя і сприяти здоровому майбутньому, Nestlé визначає сталий розвиток та раціональне використання природних ресурсів як один зі шляхів до кращого майбутнього. Щоб заощаджувати багатство природи для наступних поколінь, компанія прагне скорочувати енергетичний та водний ресурси на своїх виробництвах по всьому світі — в тому числі в Україні.
     В липні 2017 року завершилася реконструкція котельні на фабриці ПрАТ «Волиньхолдинг», що дозволить скоротити використання природного газу на виробництві на 10%.
     «Комплексний проект з оптимізації роботи існуючої на фабриці парової котельні включає заміну системи водопідготовки, деаерації води та модернізацію систем контролю рівня котлів, що дозволило зменшити споживання природного газу відразу після запуску на 6,5 %, та заплановано довести цей показник до 10% до кінця року», — розповідає головний енергетик ПрАТ «Волиньхолдинг» Богдан Симонік.
     Оновлення котельні — вже другий етап масштабного проекту з імплементації сучасних енергозберігаючих технологій на виробничих майданчиках Nestlé в Україні, який розпочався ще у 2014 році. За цей час на фабриці «Торчин» було реалізовано більше 10 енергозберігаючих проектів, зокрема: встановлено обладнання для рекуперації тепла процесу виготовлення томатопродуктів; оптимізовано процес охолодження томатопродуктів; та оптимізовано процес охолодження млинків гірчиці.
     Інвестиції вже себе виправдали: споживання води на фабриці зменшено більш ніж на 21%, що заощадило 34 305 м³ води, а витрати енергії — більш ніж на 16%, що заощадило 5 772 ГДж за 2015–2016 роки.
     Володимир Співак, директор з корпоративних комунікацій та зв’язків з громадськістю Nestlé в Україні та Молдові: «Ми впевнені, що для сталого успіху нашої компанії важливо приділяти увагу як нашим бізнес цілям, так і суспільним питанням у тих сферах, де Nestlé має найбільший досвід. Це, насамперед, раціональне харчування, працевлаштування молоді, розвиток сільського господарства та збереження природних ресурсів. Такий підхід ми називаємо — Створення спільних цінностей. Проект з енергоефективності на ПрАТ „Волиньхолдинг“ спрямований на дбайливе ставлення до природних ресурсів, та їх збереження для майбутніх поколінь».
     
     ПрАТ «Волиньхолдинг» розташовано у смт Торчин у Волинській області, входить до складу Nestle з 2003 року. Фабрика спеціалізується на виготовленні майонезів, кетчупів, соусів, гірчиці та приправ під торговою маркою «Торчин». Продукція реалізується на внутрішньому ринку, а також експортується до Німеччини, Казахстану, Молдови, США, Білорусі, Ізраїлю, Грузії, Польщі, Литви, Латвії та ін.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 609 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15350
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика