Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Україна та Латвія обговорили практичні заходи щодо розвитку сільськогосподарського дорадництва
Автор: Сергей Грищук      Дата: 08.09.2017 14:55


     Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова взяла участь у засіданні робочої групи з передачі знань та досвіду Латвії щодо впровадження законодавства ЄС для створення системи сільськогосподарського дорадництва та збалансованого розвитку сільських територій в Україні. Захід відбувся у Латвійському центрі сільських консультацій та освіти (ЛЦСКО) 5 вересня 2017 року.
     «Латвійські дорадники мають доволі тривалу історію співпраці з українськими колегами. Але настав час перейти до більш практичних спільних заходів та проектів задля створення системи сільськогосподарського дорадництва в Україні з використанням латвійського досвіду, наближення цієї системи до фермерів, як це передбачено Угодою про Асоціацію між Україною та ЄС, задля забезпечення процесів сільського розвитку в Україні. Рада, що ми сьогодні обговорюємо саме конкретні кроки продовження нашої співпраці, які допоможуть реалізувати нам наші плани сільського розвитку», — підкреслила заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова.
     Сільське дорадництво у Латвії має 25-річну історію та робить важливий внесок у розвиток сільського господарства та в сільський розвиток загалом.
     «Конкурентоспроможність як підприємств, так і сільських громад залежить від того, як вони можуть швидко й у найбільш повному обсязі отримати інформацію. Тому досить часто саме дорадницькі служби допомагають оперативно діяти і отримувати позитивні результати», — наголосив у своєму виступі голова правління ЛЦСКО Мартіньш Цімерманіс.
     У заході взяли участь члени правління ЛЦСКО, а з української сторони — директор Департаменту науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємництва на селі Андрій Стефанович, директор Департаменту фінансово-кредитної політики Баграт Ахіджанов, координатор Робочої групи з питань розвитку сільських територій Роман Корінець.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 606 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15490
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика