Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Культуру надо насаждать! Даже силой... Иначе нас всех ждет крах. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Тиждень цифрових технологій — ключова подія для ринку інформаційно-комунікаційних технологій України
Автор: Станислав Власенко      Дата: 06.04.2005 16:24


     5 квітня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулося відкриття «Тижня цифрових технологій 2005», що об’єднує:
     • дванадцяту міжнародну виставку корпоративних інформаційних систем EnterEX;
     • четверту міжнародну виставку корпоративних телекомунікаційних мереж ExpoTEL;
     • другу спеціалізовану виставку комплексних систем та спеціалізованого програмного забезпечення «Рішення для управління підприємством».
     
     Біля 140 компаній — провідних учасників ринку інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) — продемонструють протягом Тижня новітні технології, розробки, обладнання та комплексні рішення, що сприяють підвищенню ефективності управління бізнесом і дозволяють створити конкурентні переваги підприємств. Серед учасників — такі відомі компанії, як „1С”, ABBYY, Citius, Entry, DataLux, ІМАТЕК, Konica Minolta, K-Trade, Robertson&Blums, „S&T Софт-Тронік”, „Адвентус”, „БМС Консалтінг”, „ВЕГА Дистрибушн”, „Вектор”, „Д.К.Т.-Корп.”, „Енран Телеком”, „ЕПОС”, „Інформаційні технології”, „Квазар-Мікро”, „КИЇВСТАР Дж.Ес.Ем.”, „Корпорація ПАРУС”, „Майкрософт Україна”, „МКС”, „Моніс”, Об’єднання "ЮГ", „Онікс”, „ПроФIКС”, „СофтСерв”, „Террасофт” та інші.
     Загальна площа експозиції складає 5 900 м2.
     
     Новий формат Тижня цифрових технологій 2005
     Цього року на виставках вперше виділено експозицію „Комплексні рішення”, у рамках якої провідні вітчизняні системні інтегратори представляють комплексні ІКТ-рішення для управління підприємством. Цей крок відображає наступний етап еволюції ІКТ-виставок: орієнтація на продукти та послуги змінюється орієнтацією на певні групи відвідувачів. Керівники та ІТ-директори, яких цікавлять проблеми побудови інформаційної інфраструктури підприємств, матимуть можливість ознайомитись з експозицією комплексних рішень, у той час як ІТ-спеціалістів середньої та нижчої ланки зацікавлять конкретні новинки у сфері комп’ютерного та периферійного обладнання, програмного забезпечення і телекомунікацій.
     
     Програма виставок
     Вже вдруге у рамках Тижня цифрових технологій відбудеться З’їзд ІТ-директорів України, який збирає керівників та ІТ-директорів провідних українських підприємств різних галузей економіки з усіх регіонів України для обміну досвідом та ідеями, підвищення кваліфікації, отримання нових професійних знань.
     
     Традиційно у рамках виставки „Рішення для управління підприємством” проводиться цикл круглих столів „Рішення для бізнесу”, на яких будуть представлені нові розробки та ІТ-проекти, успішно реалізовані на українських підприємствах. У цьому році відбудеться шість круглих столів, присвячених таким пріоритетним галузям економіки, як нафтогазова промисловість та енергетика; машинобудування та металообробка; страхова та банківська сфера; роздрібна та гуртова торгівля; легка та харчова промисловість.
     
     Серед інших заходів привертають увагу такі конференції:
     • „Інтернет-бізнес 2005. Стан та перспективи розвитку Інтернет-бізнесу в Україні”;
     • „Сучасні серверні технології та кластерні рішення”;
     • „Сучасні телекомунікаційні рішення для бізнесу”;
     • „Скажемо Virusam.NET! Інноваційні технології захисту від зовнішніх загроз — вірусів, хакерів, спаму”.
     Сьомий рік поспіль за підсумками виставок найкращі продукти, представлені на стендах учасників, будуть нагороджуватися відзнаками Digital Week Highlights від редакцій журналів CHIP, „Мир связи” і „Телеком”.
     
     Компанія „Євроіндекс”, організатор виставки, висловлює подяку партнерам — генеральному спонсору «Тижня цифрових технологій 2005» компанії „КИЇВСТАР Дж.Ес.Ем.”; видавничим домам ITC, „Коміздат”, „Софтпрес”, Інформаційно-аналітичному центру „ЛІГА” за інформаційну підтримку у період підготовки та проведення виставки.
     
     Окрім науково-технічного, економічного та освітнього аспекту «Тижня цифрових технологій», безсумнівним є його соціально-політичне значення. У програмах Президента і Уряду України особлива увага приділяється побудові інформаційного суспільства в Україні. Засобом досягнення цієї мети виступають новітні інформаційно-комунікаційні технології. Міністр транспорту і зв’язку України Є.А. Червоненко у привітанні учасникам і гостям Тижня цифрових технологій зазначив: „Сподіваюсь, що Тиждень цифрових технологій відіграє визначну роль у подальшому розвитку ІКТ-сфери, слугуватиме налагодженню взаємовигідних відносин і стане черговою сходинкою на шляху побудови цивілізованого інформаційного суспільства та інтеграції нашої держави у світовий економічний простір”.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1515 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1552
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика