Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ФАО зміцнює співпрацю з Unilever з метою скорочення продовольчих втрат і харчових відходів
Автор: Олег Баль      Дата: 22.09.2017 17:39


     ФАО розширює свою співпрацю з великим виробником споживчих товарів Unilever, спрямоване на надання допомоги країнам в їх зусиллях по скороченню продовольчих втрат і харчових відходів, а також в їх боротьбі зі зміною клімату в контексті Цілей сталого розвитку ФАО (цср).
     У вівторок в Нью-Йорку в Генеральній Асамблеї ООН Генеральний директор ФАО Жозе Граціану да Сілва і Виконавчий директор Unilever Пол Полман підписали угоду про наміри для надання кращого доступу до продовольства і промоцію сталого сільського господарства.
     
     «ФАО зацікавлена ​​у співпраці з Unilever. Для реалізації Програми в галузі сталого розвитку на період до 2030 року потрібні зобов’язання і дії. Завдяки цьому союзу ми зможемо позитивно вплинути на життя сімейних фермерських господарств і споживачів і зробимо вагомий крок до більш стійкого виробництва і споживання», — сказав Граціану да Сілва після зустрічі з Полманн в Нью-Йоркському офісі ФАО.
     
     Генеральний директор ФАО також запропонував Генеральному директору Unilever продовжити діалог на високому рівні з подальшою зустріччю в ФАО в Римі.
     
     П’ять основних цілей
     
     Співпраця між ФАО і Unilever направлена на реалізацію п’яти стратегічних завдань, включаючи цифрові інновації, захист прав землекористування та підтримка потенціалу малих фермерів, а також зміна клімату і скорочення продовольчих втрат і харчових відходів.
     
     «Близько третини виробленого в світі продовольства втрачається або викидається в міру його проходження вздовж продовольчого ланцюга, — сказав Граціану да Сілва. — Більш ефективна, справедлива і стійка продовольча система може допомогти впоратися з цією несправедливістю. І приватний сектор відіграє в цьому процесі важливу роль».
     
     ФАО вже співпрацювала з Unilever за проектом в Аргентині, в результаті якого було визначено, що в день на людину припадає більше одного кілограма втраченого продовольства, і такий проект майбутньому має стати прикладом для більш широкого застосування. Unilever, яка взяла на себе зобов’язання скоротити харчові відходи до 2025 року, погодилася співпрацювати з ФАО при здійсненні спільних ініціатив зі скорочення продовольчих втрат і харчових відходів шляхом проведення кампаній з підвищення інформованості за участю урядів, громадянського суспільства і приватного сектора.
     
     Зміна клімату
     
     Спільні інформаційно-просвітницькі платформи в області зміни клімату також отримають підтримку, при цьому ФАО буде спряти безпосередній участі Unilever в ключових форумах високого рівня, таких як Глобальна рамкова програма по боротьбі з дефіцитом водних ресурсів.
     
     Цифрова стратегія Unilever для сталого розвитку сільського господарства, орієнтована на надання інформації, транзакційні і консультаційні послуги за допомогою мобільних технологій, узгоджується з концепцією ФАО щодо збільшення доходів сільського населення. Це також дає можливість спільних розробок інноваційних цифрових рішень для охоплення малих і сімейних фермерських господарств.


Автор: Олег Баль прочтений: 884 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15670
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика