Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Краматорську пройшов XX турнір з волейболу на призи олімпійського чемпіона Станіслава Люгайло
Автор: Елена Рыбина      Дата: 26.09.2017 20:40


У Краматорську пройшов XX турнір з волейболу на призи олімпійського чемпіона Станіслава Люгайло      21-23 вересня в Краматорську на базі спорткомплексу Машинобудівного коледжу Донбаської державної машинобудівної академії проходив 20-й ювілейний турнір з волейболу серед ветеранів на призи олімпійського чемпіона, заслуженого майстра спорту, заслуженого тренера України Станіслава Люгайла.
     
     На урочисте відкриття змагань завітали заступник голови Донецької облдержадміністрації, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Віктор Ремський, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, генеральний секретар Федерації волейболу України Володимир Сотніков та олімпійські чемпіони з волейболу: Станіслав Люгайло – 1964 року, Федір Лащонов – 1980 року, Володимир Іванов, Володимир Беляєв, Віктор Михальчук – 1968 року.
     
     Цього року турнір проводився в трьох категоріях.
     
     Серед жінок переможцем стала збірна Лиману, друге місце посіла команда «Фаворит» (Харків), третє – «Прометей» (Кам’янське), четверте – «Освіта» (Харків).
     
     У змаганнях серед чоловіків категорії 45+ років кращими були волейболісти з Костянтинівки, другими – Краматорська («Гігант»), третіми – Лиману, четвертими – збірної Донецької області.
     
     Боротьба серед чоловіків 55+ виявилася дуже запеклою. Відразу три команди здобули по дві перемоги, і призери визначалися за показником співвідношення партій. У результаті, перше місце посіли ветерани Харкова, друге – Дніпра, третє –Вугледару. Також участь у змаганнях цієї категорії брали представники Краматорська.
     
     Команди-призери були нагороджені грамотами і медалями, а переможці – ще й кубками. Також спеціальні призи отримали кращі гравці турніру.На урочистому закритті змагань Володимир Мицик подякував ветеранам волейболу за яскраву гру та зазначив, що оргкомітет прийняв рішення в наступному році провести турнір на призи Станіслава Люгайло також у Краматорську.


Автор: Елена Рыбина прочтений: 1015 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15737
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика