Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Мінмолодьспорту привітали переможців паралімпійського ЧЄ з настільного тенісу
Автор: Сергей Грищук      Дата: 06.10.2017 07:53


У Мінмолодьспорту привітали переможців паралімпійського ЧЄ з настільного тенісу      5 жовтня в Мінмолодьспорту відбулася зустріч із переможцями, призерами та учасниками чемпіонату Європи з настільного тенісу серед паралімпійських команд.
     
     «Синьо-жовта» збірна очолила загальнокомандний залік серед спортсменів-учасників з понад 30 країн на престижних змаганнях континентальної першості, що їх з 28 вересня по 4 жовтня приймало словенське Лашко.
     З високим здобутком спортсменів привітали заступник Міністра молоді та спорту Микола Даневич,президент Національного Комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич, колеги та друзі.
     
     За словами Валерія Сушкевича нашим співвітчизникам вдалося підтвердити звання першої команди в Європі, яке було здобуте у 2015 році. Такий потужний виступ свідчить про гарні перспективи й на світовій першості. Очільник НКСІУ ще раз представив присутнім паратенісистів, які здобули до скарбнички збірної 10 нагород:
     
     Чемпіон Паралімпійських ігор в командних змаганнях Віктор Дідух (клас 8) - дві золоті нагороди (в особистому та командному заліках); Чемпіон Паралімпійських ігор в командних змаганнях Михайло Попов (клас 7) - дві золоті нагороди (в особистому та командному заліках); Чемпіон Паралімпійських ігор в командних змаганнях МаксимНіколенко (клас 7) - золота (командний залік), срібна медалі (особистий залік); Іван Май (клас 8) - золота (командний залік), срібна медалі (особистий залік); Наталя Косміна (клас 11) - золота нагорода (в особистому заліку); Олександр Єзик (клас 3) - срібна нагорода (в командному заліку); Василь Петрунів (клас 3) - 1 срібна нагорода (в командному заліку), Марина Литовченко (клас 6) - бронзова нагорода (в особистому заліку); Антоніна Ходзинська (клас 6) - бронзова нагорода (в особистому заліку).
     
     У свою чергу Микола Даневич передав слова подяки та вітання від Міністра Ігоря Жданова. Він зауважив, що Мінмолодьспорту спільно з Національним Комітетом спорту інвалідів, докладуть всіх необхідних зусиль аби на належному рівні забезпечити тренувальний процес збірної та її участь в змаганнях міжнародного рівня.
     
     “Ми порівнюємо результати спортсменів з героїчними подвигами наших вояків, які захищають Україну в зоні АТО. І те, що ви зробили дійсно подвиг. То ж , бажаю вам вдалих подальших виступів та душевного спокою”, - наголосив заступник Міністра.
     
     


Автор: Сергей Грищук прочтений: 642 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15843
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика