Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВІДКРИТТЯ "ТЕАТРУ НА ПОДОЛІ"
Автор: Елена Рыбина      Дата: 10.10.2017 17:43


ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВІДКРИТТЯ "ТЕАТРУ НА ПОДОЛІ"      9 жовтня відбулася урочиста церемонія відкриття Київського академічного драматичного театру на Подолі, який відновив свою діяльність після реконструкції. У церемонії відкриття оновленого Театру взяв участь Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко, Міністр культури України Євген Нищук, Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко та представники мистецької спільноти.
     
     «Переконаний, що найближчим часом «Театр не Подолі» стане справжнім взірцем сучасного театрального закладу, адже тепер театр має великі можливості - обладнання за останніми технологіями. Зокрема, Театр обладнаний спеціальними механізмами для людей з особливими потребами. Разом з творчим потенціалом знаного колективу це безперечно сприятиме створенню нового виміру можливостей, які не обмежуватимуться суто театральним виміром, а й створюватимуть сучасні форми театрального мистецтва», - розповідає Міністр культури України Євген Нищук.
     
     Реконструкція Київського академічного драматичного театру на Подолі тривала 21 місяць, її бюджет становив 174 млн гривень. Фінансування реконструкції здійснювалося Корпорацією Roshen. Оновлений театр має новітнє технічне оснащення, основна зала якого обладнана 18 акустичними системами виробництва D&B Audiotechnik Е5 (Німеччина), які управляються за допомогою пульта мікшера компанії AVID Venue S6L 24 (США). У залі встановлено 6 проекторів потужністю від 8 000 lm до 10 000 lm, два з яких оснащені моторизованими дзеркалами для швидкого переміщення зображення. Технічні можливості театру дозволяють не тільки ставити сучасні спектаклі, але і здійснювати в режимі реального часу голографічні трансляції подій, які відбуваються в будь-якому куточку світу. Окрім того, театр має свою студію звукозапису, яка дозволяє вести запис, як зі сцени, так і з репетиційного залу.
     Глядацька зала розрахована на 253 відвідувача.
     


Автор: Елена Рыбина прочтений: 945 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15921
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика