Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

«Укравтодор» і китайська компанія «Xinjiang Communications Construction Group» підписали контракти на виконання дорожніх робіт в Україні
Автор: Сергей Грищук      Дата: 12.10.2017 17:11


«Укравтодор» і китайська компанія «Xinjiang Communications Construction Group» підписали контракти на виконання дорожніх робіт в Україні      Державне агентство автомобільних доріг України «Укравтодор» та китайська компанія «Xinjiang Communications Construction Group» підписали 2 контракти на загальну суму 95,8 млн доларів США на виконання дорожніх робіт в Україні.
     
     «Надзвичайно важливі два моменти: це перший досвід китайської компанії в Україні і це, фактично, відновлення співробітництва України з міжнародними фінансовими організаціями у дорожній сфері», - наголосив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, в присутності якого відбулась церемонія підписання.
     
     Один контракт передбачає виконання ремонтних робіт з покращення безпеки руху на автомобільній дорозі М-12 Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка (через м. Вінницю), км 291+240 – км 332+052 (сума контракту – 38,5 дол. США), другий контракт передбачає реконструкцію і капітальних ремонт автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський (км 210+000 – км 333+250 (окремими ділянками), сума контракту – 57,3 млн доларів США).
     
     «Україна має успішний досвід співпраці з китайськими компаніями на прикладі проведення днопоглиблювальних робіт в порту «Южний». Нам надзвичайно важливо, щоб досвід в автодорожній сфері був теж успішним. Ми запускаємо конкуренцію в автодорожній галузі. Я сподіваюсь, що до працюючих в Україні українських, турецьких, китайських компаній долучиться ще більша кількість партнерів і з ЄС, і з сусідніх держав», - заявив очільник Міністерства.
     
     Володимир Омелян також підкреслив, що після децентралізації Укравтодору, Державне агентство з наступного року відповідатиме за 50 тис км доріг міжнародного і національного значення: «На їх ремонт і утримання передбачено близько 25 млрд гривень. Майже 11 млрд гривень піде на ремонт і утримання автошляхів місцевого значення. Тут надважливо, щоб ми зберегли митний експеримент, адже це ті надходження, які виправдали себе в попередньому році і в цьому. Окрема програма – безпека автошляхів. На наступний рік ми запланували 1,5 млрд на забезпечення безпеки доріг – 5% Дорожнього фонду. Наше бачення - це до 2020 року скоротити смертність на дорогах вдвічі, але будем намагатися, щоб вона була взагалі нульова, як це є в більшості країн Європи».
     
     «Ми провели переговори зі Світовим банком щодо можливості будівництва автобану Львів – Будапешт через КПП «Дийда». Це угорський автобан Т-0,3 який поєднається з автобаном в Україні М-06. Ми будемо мати фактично транс’європейську магістраль, яка дасть необхідний трафік. Ми розпочинаємо pre-feasibility study, перед ТЕО, який дасть обґрунтування, який саме напрям краще і що буде зроблено для того, щоб дорога Львів – Мукачево була першої категорії. Це буде основною артерією для українських товарів в ЄС, але крім того, забезпечить стале сполучення Закарпаття з іншими регіонами України», - пояснив Міністр інфраструктури України, - «Наразі дорога М-06 з Мукачева до Львова проходить через складний гірський рельєф, а отже, проїзд по ній займає близько 3,5 годин. Новий автобан скоротить час в дорозі до 2 годин. Ми пропонуємо найоптимальніший маршрут з пропозицією найдешевшого, але найякіснішого будівництва і проходу нового автошляху головного коридору між Україною і Угорщиною».
     
     За словами Володимира Омеляна, у перспективі новий автобан Львів – Мукачево буде поєднуватися із словацьким автобаном R-2, що забезпечить його зв'язок із системою швидкісних доріг Словаччини, Чехії, Німеччини.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 568 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15948
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика