Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Диспропорція у співвідношенні житлового будівництва і будівництва об’єктів соцінфраструктури становить більше 17% по Україні
Автор: Сергей Грищук      Дата: 12.10.2017 17:55


     Практично у всіх регіонах України темпи будівництва необхідних об’єктів соціальної інфраструктури — шкіл, дитячих садів і лікарень — нижче темпів будівництва житлової нерухомості.
     
     Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе на круглому столі «Співвідношення житлового будівництва і розвитку об’єктів соціального обслуговування в регіонах України», який відбувся в Мінрегіоні 11 жовтня.
     
     «Необхідно збільшувати будівництво шкіл, дитячих садків, лікарень. На жаль, зараз ситуація така, що темпи розвитку соціальної інфраструктури не встигають за темпами житлового будівництва. Середній рівень диспропорції по країні становить понад 17%. І перед нами стоїть дуже важливе завдання — знайти конкретні кроки подолання диспропорції і задоволення попиту на такі соціальні об’єкти на 100%», — сказав він.
     
     За дорученням віце-прем’єр-міністра — Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка Мінрегіон зібрав регіональні дані стосовно раціонального взаємного розташування функціональних зон — житлової та соціально-громадської забудови, передбаченої містобудівною документацією на місцевому рівні. Аналіз інформації показав загальну тенденцію випереджаючих темпів житлового будівництва над будівництвом об’єктів соцінфраструктури, при цьому характерним є збільшення диспропорції за останні роки.
     
     11 жовтня на круглому столі Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України разом з представниками з усіх регіонів країни, профільними та громадськими організаціями обговорили можливі шляхи вирішення даної проблеми. Найближчим часом всі озвучені пропозиції будуть проаналізовані і на наступному засіданні планується визначити механізми їх реалізації та необхідні зміни в законодавчій і нормативній сфері.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 562 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15951
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика