Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Наша мета - протягом найближчих двох-трьох років поєднати всі обласні центри між собою якісними автошляхами
Автор: Юрий Воеводин      Дата: 14.10.2017 10:58


Наша мета - протягом найближчих двох-трьох років поєднати всі обласні центри між собою якісними автошляхами      Міністр інфраструктури України Володимир Омелян в рамках відрядження до Львівської області проінспектував відновлення автошляхів Львівщини, зокрема, автодороги Т-14-19 Миколаїв-Жидачів-Калуш та Т-14-02 Східниця-Пісочна.
     
     «Це фактично другий рік в Україні, коли всі компанії, які здійснюють дорожні роботи, дають мінімальну гарантію на 5 років, і ми одразу ж переходимо, як у цьому випадку, на 10-річні гарантії. Це не просто слова – це зобов’язання компанії-підрядника, у випадку виявлення будь-яких дефектів, усунути їх за власний кошт. Цього року ми вперше за довгий час провели перевірку всіх доріг, які були відремонтовані в 2016 році. Було виявлено дефекти на чверті із них, і всі вони були усунуті», - заявив Володимир Омелян.
     
     За словами Міністра, важливим є відновлення автошляхів, які ведуть на кордон з країнами ЄС: «Ми будемо їх ремонтувати в рамках польського кредиту. Зараз проводяться основні тендери, і я сподіваюсь, що найближчим часом ми зможемо приступити до виконання робіт (2018 рік). я сподіваюсь, що фінансування на дорожню прикордонну інфраструктуру Львівської області буде збільшене в наступному році».
     
     «Ми нещодавно оголосили початок роботи над будівництвом нової магістралі, яка з’єднає М-03 в Угорщині і М-06 по території України. Це має бути повноцінний автобан, який дасть можливість дістатись з Мукачева до Львова за дві години», - додав очільник міністерства, - «Друге питання, яке ми зараз почали опрацьовувати спільно із Світовим банком, це будівництво повноцінного автобану між Львовом і Дубно. Бо цей шмат дороги теж не є у найкращому стані. І насправді, звивиста вузька дорога не дає можливості для повноцінного трафіку. Це ті завдання, які ми ставимо перед собою на наступні роки. Я сподіваюся, що ми зможемо завершити проектування наступного року і приступити до роботи вже через рік».
     
     За словами Міністра, цього року розпочато капітальний ремонт тих доріг, які не ремонтувалися десятиліттями: «По всій країні ми ремонтуємо дороги, які не ремонтувалися по 30-40 років. Це саме стосується і мостів. Ми зараз затверджуємо стратегію розвитку українських автошляхів на найближчі 3 роки. Після її погодження Кабінетом Міністрів ми узгодимо її з областями. Щоб у нас не було ситуації, що кожна область будує собі дороги, де хоче. Наша мета - протягом найближчих 2-3 років поєднати всі обласні центри між собою абсолютно якісними шляхами».
     
     


Автор: Юрий Воеводин прочтений: 979 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15975
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика