Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ!!! НОВЕ ДИНАМІЧНЕ ШОУ!!!
Автор: Станислав Власенко      Дата: 16.10.2017 07:36


ВПЕРШЕ  В УКРАЇНІ!!! НОВЕ ДИНАМІЧНЕ ШОУ!!!      «Che Malambo» - суто чоловічий танцювальний колектив, який вражає своєю неймовірно пристрасною, потужною енергетикою мільйони глядачів по всьому світу. Колектив, який дивує та надихає своїми запальними танцями і музикою.
     
     Malambo-танець доволі складний. Це динамічна суміш відточеної віртуозної техніки ніг, ритмічного степу, барабанних ритмів та пісень. Стиль танцю зародився приблизно у 17 столітті в пампасах (плоскогір’я Латинської Америки) зі змагальних дуелей аргентинських пастухів Гаучо, які випробовували свою силу, спритність та витривалість. В найближчі часи до цього ще додалось те, що на сьогодні відрізніє його поміж інших - zapeteo – швидкі, чіткі рухи ніг, які натхненні ритмом коней у галопі. Malambo також включає в себе традиційну гру на Аргентинських барабанах bombos та обертові boleadoras – метальна зброя, виготовлена з переплетених шнурів з камінням на кінцях.
     
     Проект «Che Malambo» був створений на основі традицій Гаучо і зараз підкорює глядачів по всьому світу своїм новим динамічним шоу, створеним французьким режисером та хореографом Жілем Брінас
     
     Відомий танцюрист і хореограф Жіль Брінас, виступав з багатьма престижними компаніями в Європі, включаючи Балет де l'Opéra де Ліон, і балет ХХ століття (Моріс Бежар). В Парижі Брінас вперше дізнався про Маламбо, досліджуючи традиційні танці. Незабаром він потрапив під його чари і вирушив в Аргентину щоб детальніше вивчити традиції гаучо. Натхненний пристрастю танцю і танцюристів, Брінас створив «Che Malambo», щоб поширювати цю потужну, пристрасну і переконливу форму танцю у всьому світі.
     
     Ця надзвичайна подія збігається із святкуванням 25 річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Аргентиною.
     
     Дата: 11 листопада 2017 р.
     
     Час: 15:00 та 19:00
     
     Місце: Жовтневий палац 
     
     м. Київ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1
     
     Квитки у касі палацу та на сайті kontramarka.ua


Автор: Станислав Власенко прочтений: 310 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16027
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика