Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Українські підприємства постачатимуть обладнання в Білорусь
Автор: Олег Баль      Дата: 18.10.2017 10:52


     11-13 жовтня заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрій Бровченко відвідав Білорусь з офіційним візитом, щоб взяти участь у третьому засіданні білорусько-української робочої групи по співробітництву з питань промисловості і виробничої кооперації.
     
     За результатами 2016 року товарообіг між Україною та Білоруссю досяг позитивної динаміки у порівнянні з минулими роками і почав зростати. Уже за 5 місяці 2017 року товарообіг між Україною та Республікою Білорусь склав $1,64 млрд – це на 25,4% або $331,7 млн більше, ніж обсяги торгівлі товарами за цей же період 2016. Обсяг експорту українських товарів до Республіки Білорусь склав $426,9 млн – на 44,7% більше, ніж за 5 місяців 2016 року.
     
     Під час засідання робочої групи Юрій Бровченко і заступник Міністра промисловості Білорусі Дмитро Корчик узгодили пріоритетні напрямки співпраці у поточному році та обговорили плани на наступний, 2018 рік. Крім цього, Юрій Бровченко оглянув ряд білоруських підприємств: «МАЗ», «ЮНИСОН», «БелАЗ», «БАТЭ», Пінський завод засобів малої механізації, ВАТ «Гомсельмаш», - та обговорив можливості співпраці українських компаній з Центром механізації БелЖД.
     
     «Україна дуже активно співпрацює з Білоруссю. Протягом цього візиту ми домовилися про співпрацю між українським «Електроважмашем» і білоруським «БЕЛАЗом», «УкрНДІспецсталь» і Борисовським заводом автотракторного електрообладнання. Ми також плануємо розвивати співробітництво між Сумським машинобудівним заводом і Пінським заводом засобів малої механізації. Я впевнений, що домовленості цього візиту принесуть реальні результати», - зазначив Юрій Бровченко.


Автор: Олег Баль прочтений: 666 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16046
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика