Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДЕРЖАВНУ ЦИРКОВУ КОМПАНІЮ УКРАЇНИ ПРИЙНЯТО ДО ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ЦИРКОВОЇ АСОЦІАЦІЇ
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 20.10.2017 11:37


ДЕРЖАВНУ ЦИРКОВУ КОМПАНІЮ УКРАЇНИ ПРИЙНЯТО ДО ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ЦИРКОВОЇ АСОЦІАЦІЇ      ДП «Державна циркова компанія України» прийняли до Європейської циркової асоціації за вагомі здобутки та значний внесок у розвиток циркового мистецтва.
     
     Основні напрямки діяльності Державної циркової компанії України» – збереження й розвиток національного циркового мистецтва, його популяризація в Україні та за кордоном. Компанія широко співпрацює не лише з державними цирками України, а й з цирковими підприємствами Білорусі, Казахстану, Узбекистану, Молдови, Азербайджану, Вірменії, Грузії, Латвії, Естонії та іншими цирковими організаціями Європи та світу. Артисти ДП «Державна циркова компанія України» систематично гастролюють з програмами та окремими номерами компанії у Швеції, Швейцарії, Німеччині, Іспанії, Франції, Чехії, Польщі, Угорщині, Італії, Румунії, Ірландії, Лівані, Туреччині, США, Китаї, Єгипті, Мексиці, Перу, Тайвані, Малайзії, Португалії, Сирії, Південній Кореї, Саудівській Аравії, Японії. Циркові номери та атракціони компанії є лауреатами численних міжнародних фестивалів і конкурсів.
     
     Європейська циркова асоціація - неприбуткова організація, створена у 2002 року з метою об'єднання цирків Європи, а також заохочення та збереження циркового мистецтва як невід’ємної складової культурної спадщини Європи. Членами ЄЦA є більш ніж 130 циркових установ, зокрема, циркові фестивалі, а також дресирувальників та артистів з 29 країн. Організація захищає інтереси членів асоціації за допомогою моніторингу та інформаційної підтримки в Брюсселі підтримкою відповідних законів та правил у наступних сферах.


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 948 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16084
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика