Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Міністерство інфраструктури розпочало пілотний проект "Weight-in-Motion"
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 20.10.2017 11:41


Міністерство інфраструктури розпочало пілотний проект "Weight-in-Motion"      Міністерство інфраструктури за підтримки ЄІБ та ЄБРР розпочало реалізацію пілотного проекту із застосування інтелектуальної транспортної системи зважування автотранспорту під час руху (Weight-in-Motion, або WiM). Деталі реалізації проекту були в центрі розгляду під час наради, яка відбулась 19 жовтня в Міністерстві інфраструктури за участі представників Офісу підтримки реформ, Укравтодору, Національної поліції України, Київської обласної державної адміністрації та Укртрансбезпеки.
     
     «Мета проекту - підвищення ефективності державного контролю за дотриманням вагових обмежень вантажними перевізниками. Це дозволить зберегти дороги від руйнування та зменшити ймовірність і тяжкість наслідків дорожніх аварій за участі вантажівок. WiM-комплекс виявлятиме серед потоку перевантажені вантажівки і передаватиме інформацію про них інспекторам Укртрансбезпеки на мобільні пункти контролю, розташовані далі дорогою. Отримавши деталізовану інформацію, інспектори будуть здійснювати зупинку автомобіля та його контрольне зважування. В разі підтвердження порушення воно буде документуватися і накладатись відповідні санкції», - розповів детальніше Володимир Омелян.
     
     Проект розроблений спільно Міністерством інфраструктури, Державним агентством автомобільних доріг України та Укртрансбезпекою за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку. Мінінфраструктури та Укравтодор попередньо обговорили з ЄІБ та ЄБРР можливість закупівлі та визначили місця встановлення 5 комплексів автоматичного вагового контролю транспортних засобів у передмісті Києва на автодорогах М-01, М-05, М-06, М-07 та Н-01.
     
     Окремо Міністерство інфраструктури дало доручення Укравтодору визначити по всій Україні місця для майбутнього розташування рамп, на яких будуть встановлені прилади фото- і відеофіксації, приладів аналізу дорожнього руху та в подальшому включати встановлення подібних рамп в кошторис будівництва та реконструкції доріг. Офіс підтримки реформ Міністерства інфраструктури спільно з Укравтодором розробив пропозицію з встановлення камер на автодорогах державного значення до 2020 року. Передбачається встановлення 500 точкових камер з розбивкою за областями, відповідно до кількості ДТП з потерпілими та кількості місць концентрації ДТП, а також встановлення 24 сегментних систем, які вимірюють середню швидкість на ділянках доріг міжнародного значення з найвищими показниками смертності. Наразі дане питання обговорюється з Міністерством внутрішніх справ. Окремо продовжується робота між МВС та Укрпоштою щодо відправлення фото- та відеофіксації порушень.


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 848 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16086
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика