Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ОТП Лізинг відновив фінансування вагонів
Автор: Сергей Грищук      Дата: 01.11.2017 15:26


     Компанія «ОТП Лізинг» відновила фінансування вагонів. Перша з 2013 року угода підписана з компанією «Лемтранс», яка збільшує парк рухомого складу на 172 нових піввагона українського виробництва. Вагони будуть надані за договором фінансового лізингу. Загальна сума угоди — понад 150 млн грн, строком на 5 років.
     
     "Ми дуже раді, що відновили фінансування вагонів, і дуже пишаємося, що саме лідер ринку — компанія «Лемтранс», наш партнер у відновленні цього продукту", — відзначив Андрій Павлушин, генеральний директор компанії «ОТП Лізинг».
     
     "Ми розглядаємо різні можливості залучення рухомого складу на ринку, — коментує Володимир Мезенцев, генеральний директор компанії «Лемтранс». — Нам імпонує, що «ОТП Лізинг» прагне вибудовувати відносини з клієнтами на правах рівноправного партнерства і на взаємовигідних умовах. Залучення такого надійного партнера, як компанія «ОТП Лізинг» — істотний внесок у реалізацію стратегії нашої компанії".
     
     "Угода з компанією «Лемтранс» — це перша ластівка в рамках відновлення програми фінансування рухомого складу. Крім напіввагонів, програма включає фінансування зерновозів, що дуже актуально на сьогоднішній день", — додає Яніна Пономарьова, перший заступник генерального директора компанії «ОТП Лізинг».
     
     ТОВ «ОТП Лізинг» — універсальна лізингова компанія, входить до складу європейської фінансової групи OTP Group, яка протягом десятиліть має надійну репутацію в усій Європі. Компанія «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює у всіх сегментах ринку з провідними виробниками техніки, спецтехніки та автотранспорту, надаючи послуги лізингу.
     
     ТОВ «Лемтранс» — найбільший приватний оператор залізничного рухомого складу України. Основними напрямками діяльності компанії є: організація перевезень власним рухомим складом, надання транспортно-експедиторських послуг, інформаційний супровід руху вантажів, а також ремонт рухомого складу. 100% статутного капіталу компанії «Лемтранс» належить Групі СКМ.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 572 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16288
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика