Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Презентовано комплексні підходи розвитку сільських територій на прикладі Київського Полісся
Автор: Сергей Грищук      Дата: 01.11.2017 15:27


     31 жовтня, відбулася науково-практична конференція «Від катастрофи до безпечного майбутнього Полісся» під головуванням заступника Міністра аграрної політки та продовольства України з питань фермерства та розвитку сільських територій Віктора Шеремети. Метою заходу було напрацювання комплексних підходів до сільського розвитку в рамках реалізації Концепції розвитку сільських територій та створення ефективного ланцюга державно-приватного партнерства через проекти локального розвитку на пілотних територіях. Зокрема, предметом обговорень стало відродження сільської поселенську мережі на прикладі Іванківської району Київської області.
     Учасниками конференції стали представники Міністерства аграрної політки та продовольства України, Міністерства освіти та науки України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Державного агентства України з управління зоною відчуження, структурних підрозділів Київської, Волинської, Рівненської, Житомирської, Чернігівської та Сумської ОДА, Іванківської РДА, аграрних ВНЗ, міжнародні експерти з екології та розвитку сільських територій.
     "Одним із основних завдань Мінагрополітики є формування та реалізація державної політики у сфері розвитку сільських територій. Зокрема, на території Іванківського району Київської області розпочато роботу зі створення агроекологічного кластеру «Медвино», що має на меті відновлення сільської поселенської мережі та створення нових робочих місць для мешканців сіл, що межують з зоною відчуження", — зазначив Віктор Шеремета.
     За його словами, для створення умов з динамічного, збалансованого розвитку найбільшого району України та з метою залучення коштів бюджетної секторальної підтримки, Мінагрополітики виступило ініціатором проекту регіонального розвитку "Касетний проект «Агроекологічний розвиток Київського Полісся». Проект передбачає підвищення привабливості території для вкладення інвестицій в розвиток аграрного сектора шляхом створення сприятливого інвестиційного середовища, комфортного проживання населення через розвиток інженерної інфраструктури, провадження освітньої діяльності з агроекологічного розвитку сільських територій для поширення досвіду в інших областях України.
     Зокрема, в ході реалізації цього проекту передбачається розбудова екопарку «Медвино» в с. Медвино; реконструкція тваринницької ферми в с. Медвино; будівництво рекреаційної зони в с. Олізарівка; будівництво вівцеферми в с. Слобода-Кухарська.
     Також в рамках проекту, за участі Сумського національного аграрного університету, планується створити навчально-практичний центр, на базі якого будуть проводитися навчання з локального сільського розвитку.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 553 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16289
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика