Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Третій модернізований електропоїзд вийде на маршрут приміських перевезень з Києва до міст-супутників
Автор: Евгений Погребняк      Дата: 06.11.2017 07:59


     Третій модернізований цього року новим обладнанням електропоїзд для приміських перевезень прийняла в експлуатацію комісія ПАТ «Укрзалізниця» на Київському електровагоноремонтному заводі. До кінця 2017-го буде задіяно до перевезень ще чотири модернізовані електрички.
     
     Завдяки модернізації змінюється інтер’єр та екстер’єр поїзда, встановлюється сучасне світлосигнальне обладнання головних вагонів, електронні маршрутні вказівники на лобових частинах головних вагонів та енергозберігаюче світодіодне освітлення пасажирських салонів. У модернізованих електричках встановлені нові герметичні вікна з сонцезахисними ролетними шторами. Нові та зручні сидіння. Відремонтовані та модернізовані системи вентиляції пасажирських салонів вагонів та кабін машиністів. У ході ремонту замінено всі нагрівальні елементи та вентиляційні агрегати.
     
     «Модернізований електропоїзд найближчим часом планується задіяти для реалізації пілотного проекту забезпечення приміського залізничного сполучення між Києвом, Ірпенем, Бучею, Немішаєвим та Броварами з інтервалом руху 20-25 хвилин. Завдяки цьому проекту Укрзалізниця прагне зробити трудову міграцію населення більш зручною та розвантажити автомобільні шляхи», – розповів член правління товариства Сергій Михальчук.
     
     Він нагадав, що попередні два модернізовані на цьому заводі електропоїзди вже перевозять пасажирів – це №668 Фастів – Ворожба – Фастів та № 7246 Львів – Трускавець – Львів. «Загалом з початку поточного року завод відремонтував 11 електропоїздів, які забезпечують приміські та регіональні пасажирські перевезення»,– повідомив Сергій Михальчук.
     
     Виконання капітального ремонту одного електропоїзда, який складається з 10 вагонів, обходиться Укрзалізниці в 46 млн грн. Вартість нового електропоїзда наразі майже в 10 разів дорожча. Як розповів Сергій Михальчук, до кінця поточного року планується задіяти до перевезень ще три такі модернізовані поїзди для регіональної філії «Південно-Західна залізниця» й один для регіональної філії «Львівська залізниця».
     
     Раніше повідомлялося, що ПАТ «Укрзалізниця» впродовж 2017-2018 рр. оновить 20 % парку приміських поїздів – це наймасштабніші обсяги за останні 10 років. Зокрема, як повідомив в.о. голови правління товариства Євген Кравцов, у 2017 році буде оновлено 93 секції, а у 2018 – 159 секцій електропоїздів.
     
     Укрзалізниця збільшує обсяги ремонтів приміського рухомого складу. За весь минулий рік було капітально відремонтовано 60 секцій або 12 приміських поїздів.
     
     


Автор: Евгений Погребняк прочтений: 989 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16370
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика