Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У МУЗЕЇ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА УКРАЇНИ ВІДКРИЄТЬСЯ ВИСТАВКА "РОДИНА. МАЙСТЕРНІСТЬ. ТРАДИЦІЯ"
Автор: Елена Рыбина      Дата: 14.11.2017 07:28


     16 листопада у Музеї сучасного мистецтва України відбудеться відкриття виставки «Родина. Майстерність. Традиція», в рамках музейного проекту «Сімейні цінності - Родинні зв'язки».
     
     Виставка репрезентуватиме мистецтво родини Красних – Ольхових, демонструючи потужний зв'язок членів родини з мистецтвом, відображення долі, характеру та можливостей у їх творчості.
     
     Під час заходу відбудеться концерт сучасної академічної музики, серед якої, зокрема, прозвучать твори Арнольда Шенберга - Австрія (США), П'єра Булеза - Франція, Карлхайнца Штокхаузена - Німеччина, Сергія Зажитько - Україна, Вільяма Болкіаха - США, Павла Колпакова – Україна.
     
     У рамках відкриття виставки, також відбудеться презентація каталогу Івана Красного, який присвячено 100- річчю художника та ювілею 100-річчя Національної Академії Мистецтв, в якій митець викладав майже півсторіччя.
     
     Відкриття виставки відбудеться 16 листопада 2017 р. о 18.00.
     
     Музей працює з 11.00 до 19.00 кожного дня, окрім понеділка. Вхід вільний
     
     
     Іван Красний - український художник, майстер пастелі та акварелі. Працював в області станкової графіки. Івана Красного також називають ліричним співаком природи України, поетом акварелі. Природа Канева - улюблена тема в творчості художника.
     Твори митця представлені в понад 20 музейних колекціях в Україні та за її межами.
     
     Слава Лівшиць– українська художниця. За своє життя мисткиня створила кілька сотень картин. Це пейзажі, натюрморти і портрети, написані в манері станкового живопису, що відрізняються багатством і різноманітністю колірної гами.
     Полотна художниці зараз знаходяться в музеях Києва, Канева, Переяслава-Хмельницького, а також в приватних колекціях України, Росії, Великобританії, Німеччини, Італії та Швейцарії.
     
     Тетяна Красна – живописець, графік. В її роботах проглядається вплив попередніх поколінь - висока культура кольоропису Р. Фалька, у якого вчилася мати Красної, ліричне забарвлення у відтворенні дійсності Є. Волобуєва, колеги і близького приятеля родини, зосередженість і творчу дисциплінованість батька, професора І.Красного. Надзвичайно привабливим для майстрині є процес перетворення природного ландшафту на пейзаж-картину з долученням елементів побутового жанру.
     
     Олександр Ольхов - український художник. Пейзажист, який працює в традиційній реалістичній манері. його роботам властива особлива схвильована ліричність, натиск почуттів та багата кольорова палітра. Все це і надає його живопису експресіоністичними виразність.
     
     Марина Ольхова – українська художниця-ілюстратор, учасниця численних художніх виставок. У своїх роботах використовує переважно акварель, застосовуючи тонкі та напівпрозорі техніки.
     


Автор: Елена Рыбина прочтений: 804 оценки: 5 от 1
© Свидетельство о публикации № 16510
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика