Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Дев'ятий міжнародний інвестиційний бізнес—форум відбувся
Автор: Сергей Любченко      Дата: 23.11.2017 18:48


     
     
     Аби рухати справжні, а не паперові реформи у сфері економіки, треба бути...заощадливими! А ще — аби стати енергонезалежними — орієнтуватися на відновлювальну енергетику. Саме про це говорили учасники Дев'ятого міжнародного інвестиційного бізнес—форуму «Відновлювальна енергетика та енергоефективна модернізація промисловості»,який зібрав провідних фахівців цієї стратегічної галузі. Учасники форуму з великою цікавістю слухали виступи VIP-спікерів, аналізували їх і робили висновки для себе — як споживачі чи не найдорожчих у Європі комунальних послуг, які вже остаточно «знекровили» надзвичайно скромні (у порівнянні із громадянами решти європейських держав) сімейні бюджети звичайних українців... Втім, світло у кінці тунелю є! І це - енергоефективна модернізація промисловості плюс до неї - відновлювальна енергетика. На Форумі йшлося про те, що саме енергонезалежність – це незмінний курс нашої держави. На цьому шляху здійснюються реформи у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики. За останні 3 роки завдяки послідовним діям Кабінету Міністрів удосконалено законодавство та запроваджено низку стимулів для залучення інвесторів. У результаті близько 800 млн. євро інвестовано в українські проекти «чистої» енергетики. На Інтерактивній карті з енергоефективності та відновлюваної енергетики України “UAMAP” зібрано нові проекти на 1,2 млрд. євро.
     Отож, переконані учасники Форуму, на 27-му році Незалежності прийшов час розкрити на повну силу інвестиційний потенціал України у сфері відновлюваної енергетики та енергоефективності.
     Широке впровадження проектів у цих сферах означатиме для нас не лише зменшення енергозалежності від наших не завжди привітних «сусідів», а й економічне зростання, додаткові надходження у місцеві бюджети, створення нових робочих місць, збільшення зайнятості населення, і головне – підвищення добробуту українців!
     Ось чому учасники Дев'ятого міжнародного інвестиційного бізнес—форуму «Відновлювальна енергетика та енергоефективна модернізація промисловості» поставили перед собою досить амбітне завдання : консолідувати зусилля влади, бізнесу, інвесторів та експертів у цьому напрямі. Акцент цьогорічного заходу – стимулювання реалізації «зелених» проектів в регіонах країни та підвищення ефективного споживання енергоресурсів в енергоємних секторах економіки.
     Сергій Любченко.
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1074 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16658
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика